Local

Accident rutier pe Bulevardul Nicolae Iorga. Trei autoturisme implicate, iar o persoană a fost rănită – EXCLUSIV, FOTO, UPDATE

Publicat: 29 apr. 2021
Dacie Logan lovită într-un accident rutier
Accident rutier în municipiul Iași

În urmă cu puţin timp s-a produs un accident rutier la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că evenimentul rutier a avut loc pe Bulevardul Nicolae Iorga din municipiul Iaşi.

Trei autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului s-a înregistrat o victimă. Aceasta este conştientă şi neincarcerată, prezentând leziuni ușoare. La faţa locului intervin două echipaje de prim ajutor, potrivit declaraţiei Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Judeţean Iaşi.

UPDATE: Implicate în accident au fost un autoturism marca Dacia Logan, uun Volkswagen Golf și o dubiță. Accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate.

LA fața locului s-au deplasat și polițiștii criminaliști pentru a afla cu exactitate cum s-a produs incidentul de fapt. Toți șoferii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Recomandările polițiștilor ieșeni pentru șoferi

Dacă porniți la drum, țineți cont de recomandările Poliției Române și respectați indicațiile polițiștilor rutieri aflați în teren. Pentru a ajunge în siguranță la destinație, Poliția Română vă recomandă:

„Interesați-vă înainte să porniți la drum cu privire la traseul pe care urmează să-l parcurgeți.

Circulaţi cu viteză adaptată condiţiilor din trafic, în special când se circulă în coloană şi țineți cont de politeţea rutieră. De asemenea, pentru un plus de siguranţă, în mers, măriţi distanţa dintre vehicule.

Conduceţi prudent, fără bruscarea comenzilor autoturismului, asiguraţi-vă temeinic înainte de efectuarea fiecărei manevre şi evitaţi depăşirile care, în condiţii de vizibilitate redusă şi carosabil umed, se dovedesc extrem de periculoase.

Respectaţi regimul legal de viteză! Viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă unul dintre principalii factori generatori ai accidentelor rutiere în România.

Vă reamintim că, în ţara noastră, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană având o imbibaţie alcoolică în sânge de peste 0,8 g/l este considerată infracţiune. Sub această valoare, fapta constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă şi cu suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Pe autostrăzi, semnalizați din timp intenţia de schimbare a benzii de circulaţie, nu folosiți banda de urgență și conduceți cu atenție sporită.

Conducătorii auto începători trebuie să evite, pe cât posibil, conducerea autovehiculului pe timp de noapte sau pe distanţe mari, dată fiind experienţa redusă şi riscul implicării în evenimente rutiere.

Pietonilor le recomandăm să-şi sporească atenţia şi să traverseze numai după ce sunt siguri că o pot face în siguranţă. Este recomandat să evite, pe cât posibil, folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Comentarii
  • Benveu e o masina nu chiar suprema, dar printre cele mai bune.
    Păcat că o conduc căruțași și tzaranoi.
    În Romania ți-e rușine să îți iei un BMW nou, din cauza troacelor aduse cu jdemii de sute de km dați peste cap de toți mârlanii care pun motorină de 50 lei ca să se dea in weekend cu ea și să rupă garduri prin piața unirii.

  • Ala era un f10 si daca era facelift costa 15.000 +, adica niste bani ok si a fost cred ca al 2-lea bmw implicat intr un accident in 3 luni… in schimb cotetele VAGin sunt implicate in accidente aproape zilnic… deci nu stiu ce sa zic pe ce marca sunt taranusii si carutasii

  • Ce faceti mai prostanilor cu logan? Nu sunteti in stare sa stapaniti aia 60 de cai nervosi? Nu le mai dati atata gpl ca ii drogati nebunilor. Vedeti ca o luati in guritza cotetzarilor🤣🤣🤣

Adauga un comentariu