Local

Accident rutier, pe o stradă din Iași! A urcat la volan fără permis și a bușit mașina chiar lângă Poliție! (EXCLUSIV)

Publicat: 03 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier pe o stradă din Iași A urcat la volan fără permis și a bușit mașina chiar lângă Poliție EXCLUSIV
Un ieșean a fost trimis în judecată, fiind acuzat că a urcat la volan fără permis de conducere

După un accident rutier ce a avut loc pe o șosea din județul Iași, un bărbat va fi nevoit să dea explicații în instanță. Astfel, procurorii l-au trimis recent în judecată pe Andrei Costel Șerban, sub acuzația de conducere a unui vehicul fără permis. Oamenii legii spun că totul a ieșit la iveală după producerea impactului.

În urma unui accident rutier ce a avut loc pe o șosea din județul Iași, un bărbat va fi nevoit să dea explicații în instanță. Așadar, procurorii l-au trimis recent în judecată pe Andrei Costel Șerban, sub acuzația de conducere a unui vehicul fără permis.

Oamenii legii spun că totul a ieșit la iveală după producerea impactului. Acum, magistrații din cadrul Judecătoriei Răducăneni au dispus începerea procesului penal. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Un accident rutier, petrecut pe o stradă din județul Iași

Astfel, judecătorii au decis începerea procesului ce îl privește pe Andrei Costel Șerban.

„Instanța constată competenţa materială şi teritorială a Judecătoriei Răducăneni, legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni, legalitatea administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală. Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Răducăneni în care a fost trimis în judecată inculpatul Andrei Costel Șerban pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis”, au afirmat magistrații ieșeni.

„În noaptea de 16 spre 17 iulie 2020, inculpatul a condus autoturismul marca Audi A6, proprietate personală, pe o distanță de circa 25 de kilometri, iar, în dreptul releului de televiziune din apropierea Postului de Poliție Ciortești, a pierdut controlul autovehiculului, părăsind partea carosabilă, avariindu-l, fără a avea permis de conducere”, au afirmat anchetatorii.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanul Andrei Costel Șerban, acuzat de conducere fără permis

La scurt timp de la producerea impactului, la fața locului a ajuns un echipaj de Poliție. Oamenii legii au demarat cercetările și au constatat că persoana care se afla la volanul vehiculului nu are permis de conducere. Ieșeanul Andrei Costel Șerban a fost audiat ulterior.

Mai apoi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Răducăneni au dispus trimiterea acestuia în judecată, sub acuzația de conducere a unui vehicul pe drumurile publice fără permis. Din păcate, în ultimii 10 ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de cazuri, în care diverse persoane au urcat la volanul unor autoturisme, dar fără a avea carnete de conducere.

Așadar, sute de ieșeni au fost audiați, cercetați, reținuți, trimiși în judecată sau chiar condamnați după săvârșirea unor asemenea infracțiuni. Acum, Andrei Costel Șerban va fi nevoit să dea ochii cu judecătorii, după producerea unui accident rutier pe o stradă din județul Iași.

Adauga un comentariu