National

Accident rutier soldat cu doi morți, în Brăila. Au fost implicate mai multe autoturisme, un autobuz și un camion

Publicat: 11 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Accident rutier soldat cu doi morți în Brăila. Au fost implicate mai multe autoturisme un autobuz și un camion
Un grav accident rutier produs în județul Brăila a făcut mai multe victime

Scene de groază vineri dimineața pe DN 2B, după ce s-a produs un grav accident rutier soldat cu doi morți și doi răniți, în județul Brăila. În evenimentul rutier au fost implicate trei autovehicule – un autoturism, un autobuz și un camion. În ciuda intervenției rapide a echipelor de descarcerare, pentru două dintre persoanele implicate în accident nu s-a mai putut face nimic.

Un accident rutier teribil s-a produs vineri dimineața pe DN 2B Buzău – Brăila, la ieşirea din localitatea Oprişeneşti. În urma evenimentului rutier, două persoane au decedat, iar alte două au fost rănite.

Accident rutier soldat cu doi morți

Potrivit centrului Infotrafic, pe DN 2B Buzău – Brăila, în localitatea Căldăruşa, pe fondul unei pătrunderi pe contrasens, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate un autobuz, un autoturism şi un autocamion.

În accident au fost implicate trei autovehicule, un autoturism, un autobuz şi un camion. Acţionează din cadrul ISU două ambulanţe SMURD, o maşină de descarcerare şi o autospecială cu apă şi spumă, iar de la SAJ sunt venite două ambulante. La faţa locului se mai deplasează în sprijin o macara de la SC Braicar”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ştefan Stoian.

După producerea accidentului, traficul a fost oprit pe ambele sensuri pentru a permite efectuarea cercetării la faţa locului. Cu toate acestea, circulația a revenit la normal după aproape o oră.

Două microbuze s-au ciocnit între Dej și Baia Mare

Un accident rutier în care au fost implicate două microbuze s-a soldat cu rănirea a nouă persoane, două dintre ele grav. Coliziunea a avut loc în urmă cu două zile, între Dej și Baia Mare, și a fost activat planul roșu de intervenție.

Accidentul a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 4:30, iar trei dintre răniți sunt copii. Microbuzele s-au ciocnit frontal pe DN 1C, Dej, în zona Valea Choarului. A fost activat planul roșu de intervenție.

Nouă persoane au fost rănite în urma impactului, două dintre ele grav. La locul accidentului s-a intervenit cu cinci echipaje medicale, precum și cu un echipaj SMURD. Victimele au fost transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, conform IPJ Maramureş.

În altă ordine de idei, și acest accident rutier din Brăila, soldat cu doi morți, cauza a reprezentat-o de asemenea patrunderea pe contrasens a unui autoturism…

Adauga un comentariu