National

Grav accident rutier intre Dej şi Baia Mare. Sunt mai multe victime

Publicat: 09 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Grav accident rutier intre Dej şi Baia Mare. Sunt mai multe victime
Un grav accident rutier intre Dej și Baia Mare a avut loc în aceasta dimineața.

Un grav accident rutier intre Dej și Baia Mare a avut loc în aceasta dimineața. În tragicul eveniment au fost implicate doua microbuze și zece persoane au fost rănite. Două dintre acestea au fost suferit răni grave.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a anunţat că pe DN1C Dej-Baia Mare, la kilometrul 118, localitatea Valea Chioarului, judeţul Maramureş, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două microbuze, în care se aflau zece persoane.

Grav accident rutier intre Dej şi Baia Mare

În urma întâmplării nefaste, zece persoane au fost rănite, două dintre ele grav, şi transportate la spital pentru investigaţii suplimentare, potrivit IPJ Maramureş. În zonă a fost întrerupt traficul, polițiștii ocupandu-se de dirijarea acestuia.

Accidental a avut loc pe raza localității Valea Chioarului, transmite eMaramures. Două microbuze s-au ciocnit frontal rezultând 10 victime, şapte adulţi şi trei copii, dintre care două încarcerate.

La faţa locului s-au deplasat echipaje de pompieri, SMURD; descarcerarea. Cele două persoane încarcerate au fost scoase de pompieri. Într-una dintre vehicule se aflau 8 persoane din care 3 minori, iar în celălalt 2 persoane.

Nouă persoane au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă, una refuzând transportul.

Un grav accident rutier a avut loc ieri și la Lețcani, în Iași

Un carambol a avut loc ieri, 8 decembrie, pe drumul național DN28 între localitățile ieșene Lețcani și Valea Lupului. În accident au fost implicate un TIR şi o dubiţă ce transporta pe platforma doua autoturisme. În urma impactului un autoturism aflat pe platforma a fost grav avariat.

„Din accidentul de la Leţcani au fost aduși doi pacienți din 2 mașini, unul de 53 ani contuzii minore, îl trimitem la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult și probabil că merge acasă și al doilea de 35 ani contuzii minore a plecat acasă cu soția”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe DN 583, în afară localităţii Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în respectivul accident au fost implicate patru autoturisme şi au fost rănite uşor 3 persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal la care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero. Poliţiştii le recomandă conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi să păstreze o distanţa regulamentară între autovehicule pentru a putea opri în condiţii de siguranţă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Adauga un comentariu