Local

Aceste imagini surprinse în centrul Iaşului au emoţionat internetul! Gestul făcut de un bătrânel a stârnit admiraţia tuturor: „Este un bărbat adevărat” – FOTO/VIDEO

Publicat: 04 mart. 2024
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Aceste imagini surprinse în centrul Iaşului au emoţionat internetul Gestul făcut de un bătrânel a stârnit admiraţia tuturor Este un bărbat adevărat  FOTOVIDEO
Vineri, 1 martie 2024, cu prilejul primei zile de primăvară, o serie de imagini emoționante au fost surprinse chiar în centrul Iașului, în zona Univers

Vineri, 1 martie 2024, cu prilejul primei zile de primăvară, o serie de imagini emoționante au fost surprinse chiar în centrul Iașului, în zona Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”. Gestul făcut de un bătrânel, ce a cumpărat un buchet de trandafiri roșii, a stârnit admiraţia tuturor celor care l-au văzut.

Imagini emoționante, surprinse în centrul Iașului de 1 martie!

Iubirea şi romantismul nu ţin cont de vârstă şi pot dura veşnic atunci când sunt întreținute cu gesturi mici. Acest lucru a fost demonstrat pe deplin de un bătrânel din Iaşi. Bărbatul a fost surprins pe 1 martie 2024, în dreptul Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, în timp ce ducea, mândru, un buchet de trandafiri roşii. Florile au fost cumpărate, cel mai probabil, pentru soţia sa. Imaginile au fost suprinse de Loriana Matei şi postate, mai apoi, pe contul său de TikTok. Tânăra a fost impresionată de gestul bătrânului, menţionând în descrierea filmuleţului că iubirea adevărată durează veşnic.

„Şi la finalul zilei, realizezi că iubirea adevărată chiar durează o veşnicie”, a precizat tânăra.

Cristina Tompea: „Tata îi lua mamei săptămânal, îl mai certa că dă bani”

Filmuleţul a devenit viral în scurt timp, în doar două zile reuşind să strângă aproape 350 de mii de vizualizări, 43 de mii de aprecieri, mii de distribuiri şi sute de comentarii. Cei mai mulţi internauți s-au arătat impresionați de gestul bărbatului. Multe persoane au precizat că este absolut normal ca un bărbat să-i dăruiască flori partenerei sale de viață, doar că băieții din ziua de astăzi au renunțat la acest obicei.

„Foarte frumos! Acest om este un bărbat adevărat, nu ca băieții din ziua de azi”, a fost unul dintre comentariile lăsate la filmuleţul de pe TikTok.

„Mai rar bărbat, până la sfârşitul vieţii să îşi respecte femeia”, a precizat o altă persoană.

Văzând imaginile cu bătrânelul, Cristina Tompea şi-a amintit că tatăl său îi cumpăra, în fiecare săptămână, flori mamei sale. Acum, chiar dacă femeia a decedat, soțul său nu a încetat să îi ducă flori.

„Tata îi lua mamei săptămânal, îl mai certa că dă bani. Astăzi nu mai este printre noi, dar el le cumpără şi le pune lângă poză”, a comentat tânăra.

Clipuleţul postat de Loriana Matei i-a făcut pe mulți să-și amintească de gesturile mici, dar pline de însemnătate, cu care bărbații le surprindeau pe femeile din viața lor cu prilejul zilei de 1 martie.

„Mi-a rupt sufletul în bucăți! Dragul meu bunic cumpăra mereu flori şi mărţişoare, azi nu mai e”, a precizat Elena.

„Bunicul meu lua flori la toate fetele din familie… Bunicii, mamei, nepoatelor. Din păcate, ne-a părăsit”, a spus Dora.

Pe lângă aceste mesaje, multe persoane l-au felicitat și i-au urat sănătate bătrânelului din Iași, surprins în imaginile devenite virale pe TikTok.

@lorianamatei #foryou #goviral #real #100kviews #forever #fypシ #views #❤️ ♬ sunet original – 🪽444🪽

Comentarii
Adauga un comentariu