Actualitate

Acident rutier între o autoutilitară și maşina Poliţiei la Măgura, în Buzău. Şoferul s-a speriat de radar

Publicat: 24 aug. 2022
_____ Vizualizări 4 Comentarii
Acident rutier între o autoutilitară și maşina Poliţiei la Măgura în Buzău. Şoferul s-a speriat de radar
Un şofer s-a speriat de radar şi s-a izbit cu o autoutilitară de maşina Poliţiei

În această dimineaţă, 24 august, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară și maşina Poliţiei. Mai exact, pe DN10, în localitatea Măgura din Buzău, şoferul unei dube a pierdut controlul şi s-a izbit de autospeciala Poliţiei.

Două persoane au fost transportate la unitatea spitalicească pentru desfăşurarea mai multor investigaţii medicale.

Impact frontal între o autoutilitară şi maşina Poliţiei

Un şofer s-a speriat de radar şi s-a izbit cu o autoutilitară de maşina Poliţiei. Din primele date obţinute de la locula ccidentului, a reieșit că este vorba de o coliziune între autotutilitara condusă, pe direcția Brașov către Buzău, de către un șofer în vârstă de 52 de ani, din Măgura și o autospecială de poliție, care circulă din sens opus, la volanul căreia se află un conducător auto, de 34 de ani.

Se pare că șoferul dubei circula cu viteza, a văzut mașina Poliției, care venea din sens opus, a frânat brusc, probabil a presupus că e un radar, și a derapat, ajungând astfl pe contrasens și lovindu-se din plin chiar de autospeciala Poliției.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi polițiști ce se aflau în autospecială, în vârstă de 34, respectiv 44 de ani. Aceştia au fost preluați de ambulanță în vederea evaluării medicale și acordării îngrijirilor de specialitate.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru a se stabili toate împrejurările în care s-a produs accidentul.

O familie întreagă a pierit în accidentul rutier de pe Valea Oltului

Într-o altă ordine de idei, amintim faptul că Adriana și Radu au murit în accidentul rutier de pe Valea Oltului ce a avut loc luni, 22 august, când cei doi se îndreptau spre mare cu fiul lor de un an și 3 luni. Anchetatorii încă nu au stabilit dacă bebelușul stătea în scaunul special sau în brațele mamei, dar cert este că Radu, care se afla la volan, a tăiat curbă, ar fi depășit și ar fi avut și o viteză periculoasă.

A fost îndeajuns o fracţiune de secundă ca mașina lor să se zdrobească  de TIR-ul care venea din sens opus, și întreaga familie a pierit pe loc, sub ochii prietenilor cu care aceşti mergeau în concediu, ei circulând cu o altă mașină aflată în față.

Toți apropiații familiei au fost șocați să audă de cele întâmplate, mai ales ca Adriana mersese doar cu o zi înainte la biserică să se împărtăşească. Cei care îi cunoșteau spun despre ei că formau o familie frumoasă și varsă acum lacrimi pentru pierderea lor atât de fulgerătoare.

„În cauză, la nivelul Serviciului Rutier Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite cauza și circumstanțele producerii acestui accident rutier deosebit de grav”, au transmis oamenii legii.

Reiterăm faptul că tragedia a avut loc pe Valea Oltului, pe DN7, la limita dintre județele Sibiu și Vâlcea.

În această dimineață însă, 24 august, a avut loc un accident rutier în care a fost implicată o autoutilitară și maşina Poliţiei, pe raza localității Măgura, în Buzău.

Comentarii
Adauga un comentariu