Economic Local

Acțiuni pentru identificarea pierderilor de apă din Canta-Păcurari. Furnizarea va fi întreruptă în această zonă

Publicat: 26 feb. 2020

Echipele ApaVital vor efectua o serie de acțiuni pentru identificarea și reducerea pierderilor de apă ascunse din rețelele de distribuție din municipiul Iași. Lucrările se vor desfășura vineri, 28 februarie 2020. Pe parcursul lucrării se vor închide și se vor deschide succesiv mai multe vane de linie și se va urmări evoluția debitului instantaneu, monitorizat cu ajutorul unui debitmetru portabil cu ultrasunete.

„Datele înregistrate vor fi analizate ulterior și, în funcție de rezultate, se vor face intervențiile necesare în perioada următoare, scopul fiind îmbunătățirea serviciului de furnizare a apei către clienți. Apa potabilă va fi întreruptă pe rând, pe diferite străzi din cartierele afectate”, au explicat oficialii ApaVital Iași.

Ieșenii afectați sunt sfătuiți să-și facă rezerve de apă

Pentru efectuarea acestor lucrări, în cursul zilei de 28 februarie, furnizarea apei potabile va fi întreruptă pe perioade scurte de timp către utilizatorii din cartierele Canta și Păcurari.

„În vederea evitării eventualelor efecte negative cauzate de lipsa apei, ApaVital Iași recomandă utilizatorilor afectați să-și creeze rezerve de apă potabilă pentru perioada de întrerupere”, au mai precizat reprezentanții ApaVital Iași.loading...

Adauga un comentariu