Local

Activitatea pe Aeroportul Internațional Iași revine la normal

Publicat: 07 iul. 2020
Primul caz de coronavirus la Aeroportul Internaţional Iaşi. Un angajat de la securitate, testat pozitiv cu Covid-19
Primul caz de Covid-19 la Aeroportul Internațional Iași

Conducerea aerogării ieșene a făcut un anunț de ultimă oră ce vizează toți călătorii. Activitatea pe Aeroportul Internațional Iași revine la normal, fiind reluate treptat zborurile care au fost anulat din cauza pandemiei de Covid-19.

„Destinațiile operate în prezent sunt:

Paris (Franța)
Billund (Danemarca);
Dortmund (Germania);
München (Germania)
Köln (Germania)
Larnaca (Cipru);
Tel Aviv (Israel);
 Bruxelles (Belgia)
Liverpool (Marea Britanie)
Londra (Marea Britanie)
 Torino (Italia)
Bergamo (Italia);
Veneția (Italia);
Bologna (Italia);
Catania (Italia);
Roma (Italia);
Heraklion (Grecia)
București (România);

Vă așteptăm la #aeroportuliasi!”, au transmis reprezentanții Aeroportului Iași.

De asemenea, primul zbor charter Iaşi – Heraklion (Grecia) va fi operat de aerogara ieşeană. Aeroportul Internaţional Iaşi a transmis, ieri, faptul că de luni, 6 iulie 2020, va fi disponibilă prima cursă charter cu destinaţia Heraklion, Grecia.

Primul zbor charter Iaşi – Heraklion (Grecia)

Aeroportul Internaţional Iaşi transmite prima cursă charter din acest sezon estival. Cursa Iaşi – Heraklion (Grecia) a fost operată de compania aeriană ieri, 6 iulie 2020, ora 11.15. Returul va fi disponibil pe 13 iulie 2020.

„Vacanța ta începe de la #aeroportuliasi ✈️

Primul #zborcharter din această vară, cu destinația Heraklion (Grecia), va fi operat de pe Aeroportul Iași începând cu data de 6 iulie a.c..”, au transmis reprezentanţii Aeroportului Internaţional Iaşi.

Tarom introduce cursa de avion Iași-Constanța. De când va fi funcţională

Tarom a luat decizia de a introduce cursa Iasi-Constanta. În urma unui sondaj realizat de aceastia pe pagina de Facebook, compania românească a decis introducerea cursei dorite de zeci de mii de ieşeni.

” Dragi prieteni, în urma numeroaselor #mesaje pe care le-am primit vizavi de operarea acestui zbor, am lansat #aici un #sondaj prin care v-am întrebat ce părere ați avea despre un #zbor #direct între Iași – Constanța și retur. La acest sondaj au participat peste 11.000 de persoane, rezultatul fiind 90% – DA și 10% – NU. Vrem să vă mulțumim pentru implicare și pentru faptul că ne sunteți alături în găsirea celor mai bune soluții.

De aceea, ne face plăcere să vă #anunțăm că începând cu 24 iulie 2020, #Tarom vă opera zboruri directe către Constanța, cu plecare din Iași și retur. În acest fel, doritorii de un concediu la malul mării, vor putea ajunge pe litoral în mai puțin de o oră, față de 6 ore cu mașina, la bordul noilor noastre aeronave ATR 72-600.

Zborurile vor fi efectuate în regim charter, în condiții de maximă siguranță, cu respectarea măsurilor de protecție, astfel încât să fie eliminat orice risc.
Biletele pot fi achiziționate de pe site-ul nostru, www.tarom.ro, prin aplicația mobilă și de la orice agenție TAROM! Check-in-ul se face gratuit, online sau la aeroport. Spor la rezervat!”’ se arată în postare.

Cât va costa cursa Iasi-Constanta! TAROM a făcut public costul unei curse

TAROM a anunţat şi costul cursei cu avionul către Constanta din Iaşi. Conform operatorului roman aerian, o cursă va avea un preţ de pornire de 65 de euro. În preţul biletului sunt toate taxele incluse, dar şi două bagaje. Unul de mâna care poate avea maxim 10 kg, şi unul de cala care va putea avea maxim 23 de kilograme.

Cursele vor fi operate cu un avion de tip ATR 72-600, compania spunând că este un model nou introdus în firmă.

Până când se pot bucura ieşenii de introducerea cursei Iași-Constanța

TAROM va opera curse către Constanța spre Iaşi şi invers. Din Iaşi, călătoriile vor putea fi făcute în zilele de vineri şi duminică a fiecărei săptămâni. Concret, BZI.RO vă prezintă un calendar cu cursele operate de TAROM de pe Aeroportul Internaţional Iaşi:

VINERI

Iulie: 24, 31

August: 7, 14, 21 28

DUMINICĂ

Iulie: 26

August: 2, 9, 16, 23, 30

Adauga un comentariu