Din lumea filmului

Actorul Archie Lyndhurst a murit. Avea doar 19 ani

Publicat: 02 oct. 2020
Archie Lyndhurst a murit
Tânărul Archie Lyndhurst a murit la doar 19 ani. Actorul avea o carieră în plină ascensiune.

Tânărul Archie Lyndhurst a murit la doar 19 ani. Actorul avea o carieră în plină ascensiune.Vedeta serialului CBBC „So Awkward” și fiu al actorului englez Nicholas Lyndhurst a lăsat în urmă o familie îndurerată. Potrivit primelor informaţii actorul ar fi fost bolnav.

Moartea actorului a fost confirmată de rețeaua de televiziune care produce serialul de succes, ajuns la al șaselea sezon.

Archie Lyndhurst a murit

„Ne pare rău că trebuie să vă spunem că Archie Lyndhurst, care a jucat atât de strălucit rolul Ollie în Şo Awkward de la CBBC, a murit cu tristețe după o scurtă boală. Lipsa lui Archie va fi extrem de dureroasă pentru toți cei care au lucrat cu el și de toți fanii care au râs împreună cu Ollie în spectacol”, au precizat oficialii postului TV.

Într-o declaraţie pentru BBC, părinţii lui Archie au declarat pentru BBC într-o declarație că sunt „dărâmați de durere și le solicită respectuos tuturor respectul intimității”.

Cine a fost Archie Lyndhurst. Vedeta a murit la doar 19 ani

Archie și-a început cariera de actorie la Școala de Teatru Sylvia Young la vârsta de 10 ani.

În 2013, tatăl său Nicholas a declarat pentru BBC că fiul său a moștenit „gena care acționează”.

Archie a apărut în Şo Awkward, un sitcom care urmărește viața unui grup de prieteni din școala secundară, din prima să serie din 2015. Nicholas a apărut alături de fiul său într-un episod din 2019 al programului.

El avea o relație cu Nethra Tilakumara, alături de care apărea în repetate rânduri pe rețelele sociale.

Actrița Yuko Takeuchi a murit. Autorităţile au lansat o anchetă

Actrița Yuko Takeuchi a murit. Starul în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Soţul vedetei a încercat din răsputeri să-i salveze viața, însă totul a fost în zadar.

Actriţa care a avut un rol celebru, principal, în serialul „Miss Sherlock” a fost găsită fără suflare în locuința sa de către soțul ei. Bărbatul a transportat-o pe partenera sa, în vârstă de 40 de ani, prea târziu la spital, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

Autorităţile au lansat o anchetă după ce actriţa Yuko Takeuchi a murit.

Pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta și cum s-a ajuns la tragedia teribilă autorităţile au lansat o anchetă. Actriţa era cunoscută pentru rolurile din multele producții cinematografice japoneze, iar vestea morții sale a fost un șoc pentru fani.

Cea mai vehiculata varianta în cazul morţii actriţei Yuko Takeuchi este suicidul. Soțul actriței a găsit-o în casă când nu mai avea suflare și deși a încercat să o salveze, transportând-o la spital, nu s-a mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Fanii cred în posibilitatea suicidului, întrucât rata acestora a fost tot mai mare în ultimii ani și în cazul vedetelor.

Moartea actriţei Yuko Takeuchi a venit ca un trăsnet pentru fanii ei. Actriţa a jucat în serialul Miss Sherlock, în care a avut un rol principal, o producție a HBO difuzată în foarte multe țări, precum SUA. Aceasta a fost recompensată de-a lungul carierei sale cu 3 premii oferite de Academia Japoneză de Film pentru rolurile importante pe care le-a interpretat.

Adauga un comentariu