Din lumea filmului

Actorul Daniel Mickelson a murit. Avea doar 23 de ani

Publicat: 07 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actorul Daniel Mickelson a murit. Avea doar 23 de ani
Tanarul actor Daniel Mickelson a murit la varsta de 23 de ani

Este tragedie la Hollywood după ce actorul Daniel Mickelson a murit la doar 23 de ani. Tânărul star era cunoscut pentru rolul din serialul „Mani” (2019), dar și pentru filmul „The Killer Clown Meets the Candy Man”.

Moartea fulgerătoare a acestuia a fost deplânsă de numeroase staruri hollywood-iene precum Paris Hilton, Kaia Gerber, dar și Patrick Schwarzenegger.

Daniel Mickelson a murit la doar 23 de ani

Anunțul tragic a fost făcut de către sora actorului, Meredith Mickelson, pe rețelele de socializare: „Inima mea este zdrobită”, a mărturisit tânăra, fără să precizeze, însă, cauza morții.

Kaia a publicat o fotografie cu Daniel, cu un mesaj emoționant.

„Îmi amintesc acel moment în care am stat pe canapea și am vorbit o zi întreagă în limba noastră secretă și am continuat să facem asta de fiecare dată când ne vedeam.

Aș vrea să dăm timpul înapoi la acel moment. Aș vrea să folosim iar frazele care enervau pe toată lumea, dar ne făceau să râdem mereu.

Aș vrea să stau pe podeaua din baie, singurul loc în care aveam semnal WiFi, pentru a nu rata niciun apel de la tine.

Îți mulțumesc că ai adus atâtea zâmbete și bucurii în lume. Nimic nu va mai fi la fel fără tine. Te iubesc, Daniel”, a scris fotomodelul.

Patrick Schwarzenneger a transmis, de asemenea, condoleanțe: „Mă rog pentru tine, prieten drag”.

Paris Hilton a adăugat: „Sunt atât de tristă să aud așa ceva. RIP”.

Lottie Moss, fiica supermodelului Kate Moss, a transmis: „Meredith, îmi pare atât de rău. Sunt alături de tine”.

În ultimele postări pe Instagram, Daniel părea fericit, în excursia să din Hawaii, unde s-a fotografiat alături de iubita sa, Maddie Haley.

O altă veste cruntă a lovit showbizz-ul internațional în această săptămână

Cântăreața și realizatoare TV Raffaella Carra a murit la vârsta de 78 de ani. Tragicul anunț a fost făcut de către Sergio Japino, care i-a fost partener mai mulţi ani. Starul italian suferea de o boală grea care în ultimii ani „îi atacase trupul subţire, dar plin de energie”.

Raffaella era considerată un simbol al televeniziunii din Italia unde a activat o bună perioadă la televiziunea RAI. Vedeta a prezentat și pentru postul TVE emisiuni de succes precum „Caliente, caliente” şi „Hay que veni al sur”.

Delia Fiallo a murit si ea în această lună la 96 de ani în locuința sa din Coral Gables, din Florida. Cauza decesului nu a fost făcută publică, însă, familia a precizat că aceasta și-a dat ultima suflare înconjurată de copiii și nepoții săi.

Odalis Baez, nora scenaristei, a fost cea care a confirmat decesul. Delia Fiallo a avut o carieră de succes și a scris mai multe scenarii pentru telenovele celebre precum „Esmeralda” și „Kassandra”.

Autoarea va fi amintită publicului prin cele peste 43 de telenovele scrise și cu peste 80 de adaptări ale operei sale din întreaga lume. Cele mai cunoscute și de succes opere ale Deliei Fiallo sunt „Rosalinda”, „Maria del Mar”, „La Zulianita”, „Lucecita”, „Cristal”.

Lumea filmului a fost zguduită de tragica veste a dispariției lui Daniel Mickelson de la mijlocul acestei săptămâni.

Adauga un comentariu