Din lumea filmului

Actorul John Reilly a murit. L-a interpretat pe tatăl lui Kelly în serialul „Beverly Hills, 90210”

Publicat: 11 ian. 2021
Actorul John Reilly la NBC
John Reilly a murit în acest weekend la vârsta de 84 de ani.

Actorul John Reilly a murit în acest weekend la vârsta de 84 de ani. Starul s-a făcut remarcat în rolul tatălui lui Kelly din serialul „Beverly Hills, 90210”. Anunţul a fost făcut de către fiica acestuia Caitlin Reilly pe Instagram.

Cauza morţii nu a fost făcută publică.

Actorul John Reilly a murit

Actorul John Reilly a murit în acest weekend la vârsta de 84 de an, iar fiica acestuia a făcut anunţul într-o postare pe Instagram.

„Imaginaţi-vă cea mai bună persoană din lume. Imaginaţi-vă că această persoană este tatăl vostru. Sunt atât de recunoscătoare că am putut să-i spus la revedere. Nu ştiu ce voi face, dar ştiu că va fi mereu cu mine”, a scris Caitlin Reilly.

John Reilly a jucat rolul personajului negativ Sean Donely între 1984 şi 1995 în „General Hospital”, cel mai vechi serial american din toate timpurile. Actorul s-a mai făcut remarcat şi în rolul Roy Ralston, mâna dreaptă a lui J.R din serialul „Dallas”, şi cel al tatălui lui Kelly (Jenny Garth) în serialul adolescenţi „Beverly Hills, 90210”.

Actorul John Reilly s-a stins din viaţa la 84 de ani iar în cariera sa a apărut şi în „The Love Boat” şi „Melrose Place”, dar şi în soap opera „Passions” în anii 2000. Şi-a împrumutat vocea supereroului din Marvel Hawkeye în serialul animat din anii 1990 dedicat lui Iron Man.

Fanii „Star Wars” au fost în doliu pe final de an

Fanii „Star Wars” au fost în doliu pe final de an atunci când două figuri reprezentative a trilogiei s-au stins din viaţă.

Jeremy Bulloch a murit la vârstă de 75 de ani. Starul a jucat rolul lui Bobă Fett în trilogia originală „Star Wars”. O serie de complicații i-au fost fatale, actorul suferind de Parkinson de mai mulți ani. Cu o carieră de peste 45 de ani, Bulloch a jucat şi în „Octopussy” (1983), film din seria „James Bond”, şi în serialul „Doctor Who”, în anii 1970.

Bulloch a fost numit “legendă” de către Daniel Logan, cel care a preluat rolul Bobă Fett în „Star Wars: Episode ÎI – Attack of the Clones”(2002). Acesta a ținut să îl omagieze și i-a scris următoarele rânduri: „Nu voi uita vreodată ce m-ai învăţat. Te voi iubi mereu”, a scris Logan. „Conversaţiile nu vor fi la fel fără tine. Fie ca forţa să fie veşnic cu tine”.

Un alt star al trilogieI s-a stins din viață în luna noiembrie a anului trecut. Actorul Jeremy Bulloch care l-a interpretat pe Bob Fett a murit la 75 de ani. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii “Star Wars” care luna trecută au mai pierdut un actor remarcabil al trilogiei.

Dave Prowse actorul s-a făcut remarcat pentru rolul lui Darth Vader s-a stins din viaţă. George Lucas a fost cel care l-a chemat să dea o probă pentru rolurile lui Vader și Chewbacca.

„Fie ca Forța să fie cu el pentru totdeauna!”, a spus agentul său, Thomas Bowington, care a făcut anunțul morţii, fără să dea amănunte despre cauze, citând doar replica celebră din film. Fizicul lui Dave a fost cel care l-a recomandat pentru rolul lui Darth Vader. Acesta a fost culturist profesionist având 1,98 m înălțime.

Adauga un comentariu