Cancan

Actorul Patrick Duffy s-a îndrăgostit de o actriță. Cine este femeia cu care și-a refăcut viața

Publicat: 06 nov. 2020
Patrick Duffy îndrăgostit actriță
Celebrul Bobby din Dallas și-a refăcut viața alături de actrița Linda Purl

Actorul Patrick Duffy, cel care i-a dat viață lui Bobby din serialul Dallas, s-a îndrăgostit de o actriță cu șase ani mai tânără decât el. Actorul, care și-a pierdut soția în urmă cu trei ani, a dezvăluit cine este femeia alături de care și-a refăcut viața. Aceasta este actrița Linda Purl, cunoscută din sitcomul Happy Days.

Patrick Duffy, îndrăgostit de o actriță

Simpaticul Bobby din serialul Dallas şi-a refăcut viaţa la 71 de ani. Patrick Duffy a mărturisit că a găsit din nou iubirea. Veteranul actor a declarat săptămâna aceasta că s-a îndrăgostit din nou, aleasa sa fiind actriţa Linda Purl. Actrița în vârstă de 65 de ani este cunoscută pentru rolul ei din sitcomul Happy Days. Ei bine, se pare că cei doi actori şi-au unit singurătăţile în timpul pandemiei, preferând să se izoleze împreună mai degrabă decât separat.

Această relaţie a venit ca un pansament pentru actorul din Dallas, după ce acesta şi-a pierdut soţia în ianuarie 2017, din cauza cancerului. Carlyn Rosser, pe numele ei, i-a fost aproape lui Duffy pentru mai mult de 40 de ani. La rândul ei, Linda a fost căsătorită de patru ori şi are un copil.

Duffy a povestit recent că a început să o scoată la întâlniri pe Linda Purl încă din 2019 și s-a îndrăgostit de ea. După ce a devenit văduv, Duffy și-a luat în serios rolul de bunic, însă pandemia de COVID-19 i-a obligat pe cei doi fii ai lui Padraic (46 de ani) și Connor (40 de ani) să rărească vizitele cu copiii la el acasă. Rămas singur între patru pereți, Patrick Duffy a intrat într-un grup de discuții din care făcea parte și Purl. „Avem o relație incredibil de frumoasă”, a declarat Patrick Duffy.

O viață marcată de tragedii

Discuțiile dintre Patrick Duffy și Linda Purl au devenit din ce în ce mai intime și actorul din Dallas și-a luat inima în dinți și a condus 20 de ore pentru a o cunoaște mai bine.

Mi-am luat provizii în mașină, schimburi și alte lucruri și am condus timp de 20 de ore pentru a o vedea și pentru a mă convinge că este aievea”, a povestit Patrick Duffy.

El nu a crezut că va mai simți iubire după ce a rămas văduv. Moartea soției nu a fost singura tragedie care l-a marcat pe Bobby din Dallas (1978-1985). La 18 noiembrie 1986, părinții lui Duffy au fost măcelăriți de doi adolescenți, Kenneth Miller și Sean Wentz. Totul s-a petrecut în timpul unui jaf armat care a avut loc la localul deținut de părinții lui Duffy în Boulder, Montana. Deși au fost condamnați la 75 de ani de închisoare, Miller a fost eliberat în 2007 și Wentz în 2017.

Cine este Linda Purl

Noua iubită a lui Patrick Duffy este și ea actriță, chiar dacă nu a interpretat prea multe roluri. Aceasta a jucat rolul lui Ashley Pfister din sezonul 10 al serialului Happy Days, la începutul anilor 1980. A mai jucat rolul fiicei lui Andy Griffith în primul sezon din serialul Matlock. De asemenea, a mai prins câteva roluri episodice în producții de televiziune. A fost măritată de patru ori, cu Desi Arnaz între 1980-1981, cu scenaristul William Broyles Jr. între 1988-1992, cu scenaristul Alexander Cary (1993-1999) și cu James Vinson Adams, între 2006 și 2011.

Acum, Patrick Duffy se declară din nou fericit după ce s-a îndrăgostit de o actriță care îi împărtășește iubirea.

Adauga un comentariu