Scena artistica din Romania

Actriţa Ema Veţean a murit. Avea doar 38 de ani

Publicat: 29 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actriţa Ema Veţean a murit. Avea doar 38 de ani
Actriţa Ema Veţean a murit

Actriţa Ema Veţean a murit. Avea doar 38 de ani. Ema Vețean, actriță la teatrul ”Radu Stanca” din Sibiu a murit în urma unui accident rutier. Actrita s-a angajat in traversarea neregulamentara a Drumului National 1, moment în care a fost lovită de o mașină care circula regulamentar.

De atunci starea femeii a fost gravă, ea aflându-se în comă profundă. Polițiștii au reușit să îi afle identitatea abia a doua zi. Era născută în Petroșani și avea domiciliul în Deva.

Actriţa Ema Veţean a murit. Avea doar 38 de ani

In ciuda eforturilor depuse de medici starea aceasteia nu s-a imbunatatit. Astfel, ieri la Sibiu a avut loc prima prelevarea de organde din acest an.

Ema Vețean a salvat doi pacienți care aveau nevoie de un rinichi, doi care au nevoie de plămân și unul care avea nevoie de un cord nou.

De asemenea, corneea va ajuta pe alți doi pacienți să își recapete vederea.

Ema Veţean, licenţiată a Departamentului de Artă Teatrală

Ema Veţean (n.1981 – d.2019), licenţiată, din 2005, a Departamentului de Artă Teatrală, specializarea Actorie, în cadrul Facultăţii de Litere şi Arte a Universităţii Lucian Blaga din Sibiu.

s-a alăturat actorilor Teatrului Naţional Radu Stanca din Sibiu în spectacole precum: Othello?!, Viaţa cu un idiot şi Turandot (regia: Andriy Zholdak), Platonov şi Moroi (regia: Alexandru Dabija).

Cu Silviu Purcărete a colaborat cu ocazia lungmetrajului Undeva la Palilula, rol care i se alătură celui din producţia Deadweight, în regia lui Axel Koenzen.

Adauga un comentariu