WoW!

Actrita Ema Vetean a murit la varsta de 38 de ani

Publicat: 28 oct. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrita Ema Vetean a murit la varsta de 38 de ani

Actrita Ema Vetean a murit la varsta de 38 de ani, dupa ce medicii s-au luptat pentru viata ei mai multe zile. Tanara artista din Hunedoara, care a facut accident pe 22 octombrie pe Drumul National 1, a murit in cele din urma pe patul de spital.

Ema Vetean a murit la varsta de 38 de ani
Familia actritei a luat azi o decizie importanta dupa ce au aflat de la medicii ca s-a facut tot ce s-a putut: organele actritei vor fi donate pentru salvarea a 5 persoane. Vetean era internata la Spitalul Judetean Clinic de Urgenta din Sibiu, acolo unde azi a avut loc operatia de prelevare de organe de la pacienta care se afla in moarte cerebrala.

Moartea Emei este regretata de Teatrul National Radu Stanca din Sibiu, unde avea stagiatura. Directorul general al institutiei culturale, Constantin Chiriac, regreta trecerea in nefiinta a femeii si, in numele teatrului, a transmis un mesaj de condoleante.

Mesajul directorului teatrului din Sibiu
„Cu profunda tristete aflu astazi, de la celalalt capat al pamantului, ca Ema Vetean, actrita a Teatrului National „Radu Stanca” Sibiu, a plecat catre Cel Senin. A facut creatii memorabile in Printesa Turandot, in Viata cu un idiot, in Maestrul si Margareta, in Moroi si in alte roluri din teatru si film! Actrita speciala, de o fragilitate si sensibilitate extreme, pleaca dintre noi, fara sa-si fi dat intreaga masura a talentului! Dumnezeu sa o ierte si sa o primeasca in Lumina, iar familiei indoliate, prietenilor, colegilor, multa mangaiere! Sa ne rugam pentru ea!”, este mesajul directorului teatrului sibian, noteaza romaniatv.net.

Adauga un comentariu