Din lumea filmului

Actrița Lisa Banes a murit. Modul cumplit în care şi-a găsit sfârşitul

Publicat: 16 iun. 2021
Lisa Banes a murit
Actrița Lisa Banes a murit la vârsta de 65 de ani după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un accident

Este doliu în lumea cinematografiei după ce actrița Lisa Banes a murit. Starul de cinema se afla internat în spital după ce a suferit un accident. Din nefericire, într-un final, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta și medicii au declarat decesul.

Lisa Banes, în vârstă de 65 de ani, a suferit un accident în Manhattan în urmă cu două săptămâni.

Lisa Banes a murit în urma unui accident

Vedeta a fost lovită în urmă cu două săptămâni de o trotinetă electrică lângă centrul cultural Lincoln Center. După acest tragic eveniment, Lisa a fost dusă de urgență la spital suferind un traumatism cranian.

Făptașul a trecut pe culoarea roșie a semaforului, iar după ce a lovit-o pe actriță a fugit de la locul faptei. Din păcate, lovitura suferită a fost fatală pentru Lisa Banes.

„Suntem cu inima frântă în urma morţii tragice şi lipsite de sens a Lisei. A fost o femeie plină de spirit, de gentileţe, de generozitate şi dedicată muncii sale, pe scenă sau în faţa camerelor de filmat, dar şi mai mult familiei sale şi prietenilor ei”, a declarat agentul ei, David Williams, citat de NBC.

Cariera actriței a fost una de succes fiind cunoscută în mod special pentru rolurile din sitcomu-ul “Roseanne”, “Gone Girl” sau comedia “Cocktail” din 1988.

Actorul Ned Beatty s-a stins si el din viata in aceasta saptamana

Celebrul actor Ned Beatty a murit la inceputul acestei saptamani la varsta de 83 de ani. Starul a devenit celebru in urma rolurilor sale din Deliverance, Superman și Network.

În anul 1976 a fost nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor în rol secundar mulțumită performanței memorabile din filmul-cult Network. În întreaga sa carieră a jucat în peste 150 de filme și seriale de televiziune. Actorul era căsătorit cu Sandra Johnson și are opt copii.

În luna mai, lumea Disney a fost zguduită din temelii de vestea morții lui Samuel E Wright, celebrul colaborator al companiei.

Samuel este cunoscut pentru interpretarea melodiei “Under the sea”, premiată cu Oscar, în anul 1989, iar apoi a interpretat pe Broadway rolul Mufasa în producţia „The Lion King”.

Printre rolurile sale se numără cel al muzicianului jazz Dizzy Gillespie în filmul „Bird” al lui Clint Eastwood.

Decesul actorului a fost marcat de către Disney cu un panou-tribut „The Lion King” la New York.

Vă reamintim că actrița Lisa Banes a murit la vârsta de 65 de ani după ce în urmă cu două săptămâni a suferit un accident.

Dumnezeu să îi ierte!

Adauga un comentariu