Cancan

Actrița Naya Rivera a fost găsită moartă, după 5 zile de căutări. Unde se afla trupul vedetei din serialul ”Glee”

Publicat: 14 iul. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De mai bine de cinci zile, familia și autoritățile au căutat-o pe actrița Naya Rivera, după ce aceasta dispăruse de acasă, iar nimeni nu a mai putut să dea de ea.

Vedeta din serialul mult vizionat de adolescenți, ”Glee”, a fost găsită fără suflare. Tânăra de doar 33 de ani închiriase o barcă în data de 8 iulie și a mers alături de fiul ei în vârstă de 4 ani pe un lac, la 50 de kilometri de Los Angeles.

Naya Rivera și fiul ei nu s-au întors în ziua respectivă acasă, așa că autoritățile au fost alertate și căutările cu scafandri și elicoptere au început. Femeia și copilul ei au mers să înoate. Însă, băiețelul ei de 4 ani s-a întors la barcă și a fost găsit dormind, cu vesta de salvare pe el, pe când actrița ar fi murit înecată accidental. Moartea actriței nu ar fi survenit în urma unei sinucideri sau a unei agresiuni.

”Un cadavru a fost găsit în lacul Piru dimineață”, declara biroul șerifului din Ventura, când identificarea încă nu fusese efectuată.

”Suntem siguri că corpul găsit este al Nayei Rivera”, a spus șeriful Bill Ayub.

Actrița Naya Rivera avea un băiețel de 4 ani

Actrița de 33 de ani a jucat în: ”The Master of Disguise” (2002), ”Glee” (2011), ”Glee: The 3D Concert Movie” (2011), ”A monstrous Holiday” (2013), ”At the Devil’s Door” (2014), și în ”Mad Families” (2017). Naya Rivera a fost o actriță, model și cântăreață americană. Și-a început cariera de actriță și model în copilărie, apărând în reclame de televiziune naționale înainte de a deține rolul lui Hillary Winston pe sitcom-ul CBS The Royal Family de la vârsta de patru ani (1991–1992). Rivera a început să se întâlnească cu artistul Big Sean în aprilie 2013. Și-au anunțat logodna în octombrie 2013, dar și-au încheiat relația în aprilie 2014. La scurt timp după despărțirea de Big Sean, Rivera a început să se întâlnească cu actorul Ryan Dorsey, de altfel alături de care are și un copil, un băiețel de 4 ani pe nume Josey Hollis. Cei doi au divorțat în 2016. În 2015 ar fi făcut declarații publice despre propria sexualitate, spunând că ar fi bisexuală.

Adauga un comentariu