Din lumea filmului

Actrița Yuko Takeuchi a murit. Autorităţile au lansat o anchetă

Publicat: 28 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Actrița Yuko Takeuchi a murit. Autorităţile au lansat o anchetă
Veste cruntă pentru fanii filmului. Actrița Yuko Takeuchi a murit. Starul în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare în locuinţa sa.

Veste cruntă pentru fanii filmului. Actrița Yuko Takeuchi a murit. Starul în vârstă de 40 de ani a fost găsită fără suflare în locuinţa sa. Soţul vedetei a încercat din răsputeri să-i salveze viața, însă totul a fost în zadar.

Actriţă care a avut un rol celebru, principal, în serialul „Miss Sherlock” a fost găsită fără suflare în locuința sa de către soțul ei. Bărbatul a transportat-o pe partenera sa, în vârstă de 40 de ani, prea târziu la spital, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic.

Autorităţile au lansat o anchetă după ce actriţa Yuko Takeuchi a murit

Pentru a afla ce s-a întâmplat cu aceasta și cum s-a ajuns la tragedia teribilă autorităţile au lansat o anchetă. Actriţa era cunoscută pentru rolurile din multele producții cinematografice japoneze, iar vestea morții sale a fost un șoc pentru fani.

Cea mai vehiculata varianta în cazul morţii actriţei Yuko Takeuchi este suicidul. Soțul actriței a găsit-o în casă când nu mai avea suflare și deși a încercat să o salveze, transportând-o la spital, nu s-a mai putut face nimic pentru a o ține în viață.

Fanii cred în posibilitatea suicidului, întrucât rata acestora a fost tot mai mare în ultimii ani și în cazul vedetelor.

Cine a fost Yuko Takeuchi

Moartea actriţei Yuko Takeuchi a venit ca un trăsnet pentru fanii ei. Actriţa a jucat în serialul Miss Sherlock, în care a avut un rol principal, o producție a HBO difuzată în foarte multe țări, precum SUA. Aceasta a fost recompensată de-a lungul carierei sale cu 3 premii oferite de Academia Japoneză de Film pentru rolurile importante pe care le-a interpretat.

Era mama a doi copii, care acum au rămas în grija tatălui, după tragedia cumplită din familia lor, scrie spynews.ro.

Yuko Takeuchi era o actriţă foarte cunoscută în Japonia, apărând în multe filme şi seriale TV. Ea a jucat şi în serialul HBO Miss Sherlock, în 2018, care a fost difuzat în mai multe ţări, inclusiv în SUA.

Pentru rolurile sale, Takeuchi a fost răsplătită cu premiul Academiei Japoneze de Film pentru „Cea mai bună actriţa într-un rol principal” trei ani la rând, între 2004 şi 2007.

Michael Lonsdale s-a stins din viață la 89 de ani

O altă moarte fulgerătoarea a avut loc în lumea filmului la începutul săptămânii trecute. Actorul francez Michael Lonsdale a decedat în locuința sa din Paris. Anunțul a fost făcut de către agentul său.

Actorul cu o voce inconfundabilă a interpretat, în 60 de ani de carieră, peste 200 de roluri în cinema, în special în „Numele trandafirului”, într-un film din franciza „James Bond”, în teatru sau televiziune.

În anul 1962, Michael Lonsdale a jucat în „Procesul”, adaptare după romanul lui Franz Kafka de Orson Welles, împreună cu Anthony Perkins, Romy Schneider, Jeanne Moreau, Elsa Martinelli, Madeleine Robinson și Fernand Ledoux.

Alte roluri marcante pe care le-a avut actorul francez au fost în „Snobs!” din 1961 de Jean-Pierre Mocky, „La Bourse et la Vie” în 1965, „Leş Compagnons de la marguerite” în 1967, François Truffaut îi oferă roluri frumoase în „La Mariée était en noir” în 1967, apoi în „Baisers volés”, în 1968.

Adauga un comentariu