Actualitate

Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au scăpat de sub control pandemia și au îngropat economia!“

Publicat: 22 iul. 2020
ALT=
Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au scăpat de sub control pandemia și a îngropat economia!“

 Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor, pe pagina oficială de Facebook. Social democrații susțin că liberalii ar fi scăpat de sub control pandemia de coronavirus și, mai mult decât atât, prin măsurile adoptate, Guvernul a îngropat economia.

„Guvernele PSD au construit permanent noi locuri de muncă, folosind creșterea economică pentru a mări veniturile românilor. În 8 luni la guvernare, PNL a irosit totul!

Cu #PSD, românii au câștigat permanent mai bine, iar veniturile au crescut în ultimii ani într-un ritm neatins în istoria modernă a țării. În schimb, #PNL a sufocat economia, generând peste 1 milion de șomeri. Pentru liberali, și pensionarii sunt doar un balast bugetar: au refuzat să majoreze pensia minimă și se opun măririi cu 40% a pensiilor din 1 septembrie“, spun reprezentanții PSD.

Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au îngropat economia!“

Social democrații consideră că nivelul de trai a fost crescut de PSD în România, în timp ce liberali iau distrus puterea de cumpărare și au îngropat economia.

„PSD a crescut nivelul de trai, PNL distruge puterea de cumpărare în special a celor mai nevoiași: țin pe loc totul, dar dau frâu liber scumpirilor.

PNL nu doar că a scăpat de sub control pandemia, dar a îngropat economia!

#Guvernați, NU doar blocați!”, arată cei de la PSD.

„Au dus economia la terapie intensivă!“

Într-o altă postare pe pagina de Facebook, social-democrații susțin că liberalii au dus economia la terapie intensivă, iar nivelul de trai al românilor este în carantină.

„PNL a dus economia la terapie intensivă și nivelul de trai al românilor în carantină. Sunt buni doar să mintă și să fure!

Guvernele PSD au generat constant creștere economică solidă și au reușit să majoreze nivelul de trai al românilor. În doar 8 luni, guvernarea liberală a sufocat economia și a distrus puterea de cumpărare a cetățenilor țării”, susțin social democrații.

Reprezentanții PSD consideră că liberalii nu se ocupă decât de creșterea averilor proprii și promovează austeritatea.

„Acesta e adevărul: nouă ne pasă de viața românilor, liberalilor doar de cum să-și sporească averile.

PSD știe să construiască prosperitate, PNL se pricepe doar la #austeritate!“, mai spun social-democrații.

„PNL și clientela lor se tem atât de tare că vor fi deconectați de la banul public“

Într-o altă postare pe pagina de Facebook, social democrații acuză Executivul de o gestionare defectuoasă a situației pandemiei de coronavirus din România. Aceștia consideră că modul în care Guvernul Orban a procedat a reprezentat un real eșec pentru criza din țară. De asemenea aceștia îi acuză pe membrii Executivului de inducerea panicii în rândul oamenilor din dorința de a masca „ticăloșiile și incompetența”.

”Nu numai că dau vina pe cetățeni pentru eșecul lor lamentabil în gestionarea crizei, dar au ajuns să se contrazică public. Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic și au făcut din comunicarea publică un instrument pentru panicarea populației.

PNL și clientela lor se tem atât de tare că vor fi deconectați de la banul public încât au pierdut contactul cu bunul simț și mint cu nerușinare pentru a evita alegerile cu orice preț! #GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI”, se arată în mesajul transmis de PSD.

Adauga un comentariu