Actualitate

Acuzații grave lansate de PSD la adresa Guvernului: „Au dus economia la terapie intensivă! Sunt buni doar să mintă și să fure“

Publicat: 21 iul. 2020
ALT=
Acuzații dure lansate de PSD la adresa liberalilor: „Au scăpat de sub control pandemia și a îngropat economia!“

Acuzații grave lansate de PSD la adresa Guvernului. Social-democrații susțin într-o postare pe pagina de Facebook că liberalii au dus economia la terapie intensivă, iar nivelul de trai al românilor este în carantină.

„PNL a dus economia la terapie intensivă și nivelul de trai al românilor în carantină. Sunt buni doar să mintă și să fure!

Guvernele PSD au generat constant creștere economică solidă și au reușit să majoreze nivelul de trai al românilor. În doar 8 luni, guvernarea liberală a sufocat economia și a distrus puterea de cumpărare a cetățenilor țării”, susțin social democrații.

Acuzații grave lansate de PSD la adresa Guvernului: „PNL se pricepe doar la #austeritate!“

Reprezentanții PSD consideră că liberalii nu se ocupă decât de creșterea averilor proprii și promovează austeritatea.

„Acesta e adevărul: nouă ne pasă de viața românilor, liberalilor doar de cum să-și sporească averile.

PSD știe să construiască prosperitate, PNL se pricepe doar la #austeritate!“, mai spun social-democrații.

„PNL și clientela lor se tem atât de tare că vor fi deconectați de la banul public“

Într-o altă postare pe pagina de Facebook, social democrații acuză Executivul de o gestionare defectuoasă a situației pandemiei de coronavirus din România. Aceștia consideră că modul în care Guvernul Orban a procedat a reprezentat un real eșec pentru criza din țară. De asemenea aceștia îi acuză pe membrii Executivului de inducerea panicii în rândul oamenilor din dorința de a masca „ticăloșiile și incompetența”.

”Nu numai că dau vina pe cetățeni pentru eșecul lor lamentabil în gestionarea crizei, dar au ajuns să se contrazică public. Sunt atât de disperați să își mascheze ticăloșiile și incompetența încât nu mai țin cont de nimic și au făcut din comunicarea publică un instrument pentru panicarea populației.

PNL și clientela lor se tem atât de tare că vor fi deconectați de la banul public încât au pierdut contactul cu bunul simț și mint cu nerușinare pentru a evita alegerile cu orice preț! #GuvernațiNUmaiMANIPULAȚI”, se arată în mesajul transmis de PSD.

Măsurile de relansare a economiei, date la „un coş de gunoi“!

Marcel Ciolacu consideră că măsurile de relansare a economiei au ajuns la ‘un coş de gunoi’ după ce ‘sindrofia de pe terenul de gol’. Acesta spune că oricum nu a crezut niciodată ca în România va ploua cu miliardele de euro pe care Guvernul PNL le-a promis, mai ales ca cei din PNL nu reuşesc să operaţionalizeze o singură măsură din multele măsuri copiate din programul de Guvernare al PSD. Marcel Ciolacu susţine că este inadmisibil ca pensionarilor să nu li se mărească pensiile şi ca aceştia sunt obligaţi ca lunar să cumpere măşti pentru că cele gratuite, promise de Guvern, nici acum nu au ajuns:

” Economia se stinge la terapie intensivă, fiindcă măsurile de relansare au ajuns într-un coș de gunoi după sindrofia de pe terenul de golf. Nu c-ar mai fi crezut cineva că plouă cu miliardele de euro promise de Guvern, dar să nu reuşeşti să operaționalizezi o singură măsură din cele câteva zeci copiate de la PSD, asta da contra-performanță – chiar și pentru PNL! Seniorilor nu li se măresc pensiile cu 40%, în schimb, sunt obligați în continuare să dea lunar bani grei pe măștile obligatorii, căci cele gratuite, promise de Executiv, nici acum n-au ajuns la ei. Cât despre dublarea alocațiilor, șefii PNL sfidează public recunoscând că nu vor respecta legea, în ciuda deciziei CCR. Asta înseamnă domnia legii și respectul față de români!”, a scris Marcel Ciolacu.

Adauga un comentariu