Cultural

Acuzații grave la adresa actorului Toma Cuzin. În ce scandal este implicat Firicel din Las Fierbinți

Publicat: 10 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Acuzații grave la adresa actorului Toma Cuzin. În ce scandal este implicat Firicel din Las Fierbinți
Toma Cuzin a primit acuzatii grave din partea unei tinere

Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți, este implicat într-un mega scandal. Cu ceva timp în urmă o tânără din Sibiu spunea că a ajuns să fie sedusă de actor, iar mai apoi abandonată și lucrurile nu se opresc aici. Femeia respectivă mai preciza că actorul i-ar fi cerut și 2.000 de lei, iar mai apoi a început să o amenințe, iar banii nu i-a mai văzut niciodată.

Scandalul a avut loc în 2013, iar probabil mulți își amintesc de el. Protagoniștii au fost Elena Voichița Drăghiceanu și evident, actorul Toma Cuzin.

Tânăra era din Sibiu și nu voia decât să își primească cei 2.000 de lei, bani pe care i-a dat actorului.

Acuzații grave la adresa actorului Toma Cuzin

Într-un interviu acordat pentru cancan.ro la acel moment, Elena povestea că l-a cunoscut pe actor pe internet, iar după mai multe conversațîi, acesta a ajuns să îi ceară bani.

I-a promis că îi va restitui suma de 2.000 de lei după câteva luni, însă nimic nu s-a întâmplat ci din contră, lucrurile au degenerat, scrie fanatik.ro.

Cum a ajun tânăra din Cluj să îi trimită bani lui Firicel din Las Fierbinți

Tânăra a ajuns să fie amenințată și înjurată de Firicel din Las Fierbinți, după cum povestea ea.

”Am corespondat pe internet cu el, iar pe parcursul dialogurilor noastre mi-a cerut bani și i-am împrumutat în total 2.000 de lei. Mereu mi-a promis că îmi va returna banii până în luna iunie.

Nu am primit, însă, niciun ban, mai mult, m-a amenințat și m-a jignit, spunându-mi că am fost un experiment”, a spus femeia, pentru cancan.ro, la vremea respectivă.

Tot atunci, Elena mai spunea că au existat nenumărate de pretexte din partea actorului. Acesta i-ar fi spus că avea o situație financiară precară, iar tânăra l-a crezut și a încercat să îl ajute.

Din păcate însă, lucrurile s-au întors împotriva ei, a mai adăugat aceasta care spera că în final să își poată lua banii înapoi.

Amintim că în urmă cu doar câteva luni, Firicel din Las Fierbinți a ajuns într-o altă postură dificilă. Actorul a fost surprins la volan fără permis de conducere, dar și sub influența unor substanțe interzise.

Firicel din Las Fierbinți, de la muncitor pe șantier la vedetă națională

Actorul a povestit în cadrul unui interviu pentru Adevărul, viața sa de pe șantier și slujbele pe care acesta le avea înainte să devină actor. Cuzin Toma a plecat de acasă la vârsta de 11 ani pentru a face școală, deși oamenii nu aveau prea multă încredere în el. Acesta a terminat cursurile facultății de teatru și, în prezent, interpretează rolul personajului Firicel la ProTv.

Când a fost întrebat de ce nu a plecat din țară, acesta a declarat că nu și-ar fi văzut viața în altă parte, decât în România.

„Nu m-am gândit niciodată. Am colegi de școală și prieteni din copilărie care au plecat de atunci, imediat. A fost o perioadă în care foarte mulți au abandonat școala, plecau la sârbi, că nu aveai unde să te duci în altă parte, și de acolo în Germania. Dar nu am avut niciodată dorința de a pleca să muncesc în altă parte, mereu m-am gândit să muncesc aici. Dacă aici nu fac nimic, de ce aș face acolo? Voiam să fac ceva pentru mine, pentru evoluția mea și creșterea mea socială ca individ” declara Toma Cuzin.

Adauga un comentariu