Ada Dumitru, dezvăluiri despre Survivor. Ce se întâmplă cu concurenții atunci când sunt eliminați

19 apr. 2023, 14:41,
BZI.ro, în Radio

Fosta „faimoasă” Ada Dumitru a făcut dezvăluiri despre Survivor, emisiune din care a fost eliminată în urmă cu aproape o lună. Ajunsă în țară, fiica vitregă a lui Bebe Cotimanis a început să scrie un jurnal despre experiența trăită în jungla dominicană. Pe lângă faptul că a stârnit controverse, Ada Dumitru recunoaște că a legat prietenii pe viață cu unii dintre concurenți.

La cei 26 de ani ai săi, Ada Dumitru este o prezență care nu poate trece neobservată, lucru de altfel benefic pentru un actor. Așa s-a întâmplat și la Survivor. A stârnit controverse, a avut dispute, furii, dar a legat și prietenii pe viață cu unii dintre concurenți. Actrița a fost eliminată de la Survivor în ediția din 28 martie, însă din motive medicale, nefiind propusă de colegi. Odată ajunsă în România, Ada și-a reluat activitățile și comunicarea cu fanii din online, anunțând chiar că s-a apucat chiar să scrie un jurnal despre experiența trăită în Republica Dominicană.

Ada Dumitru, dezvăluiri despre Survivor

Actrița Ada Dumitru s-a apucat să scrie „scenariul” de la Survivor, trăit pe propria piele, timp de 3 luni. Fosta concurentă a început un jurnal, pe Facebook, în care povestește trăirile intense de care a avut parte în jungla dominicană. Ada Dumitru descrie felul în care a decurs prima ei zi după eliminare, ce a făcut în prima noapte de libertate și cum a gestionat revenirea în civilizație, după 3 luni de junglă.

„Pasul ăla din consiliu în lumea reală este un pas ireal, greu de explicat. Este ca o ușurare imensă că ești, în sfârșit, un om liber, dar și o tristețe că lași totuși în urmă o întreagă lume care a fost realitatea ta pentru 3 luni. Și lași în urmă o realitate peste care nu vei mai da niciodată cât vei trăi.

Primul și primul lucru pe care l-am făcut a fost să mănânc. Îmi amintesc că după ce am ieșit din consiliu m-au dus într-un cort unde mi s-au oferit două porții de cartofi prăjiți, trei bucăți de carne, ketchup și Cola.

Niciodată niște cartofi prăjiți nu au fost atât de buni. Mâncam cu mâinile. Nu-mi venea să cred că pot să mănânc orice vedeam în fața ochilor, că aveam voie. Apoi m-au dus la un hotel și am rămas în cameră singură.

Momentul ăla e inexplicabil. Eram îmbrăcată cu hainele din concurs si aveam ghiozdanul în spate cu toate catrafusele. Eram eu din concurs, dar într-o cameră de hotel. Între patru pereți. În liniște totală, fără sunete de valuri, animale, insecte, păsări. Fără să fiu cu toți colegii mei în baracă îngrămădiți pe jos. Aveam totuși un sentiment de «acum te poți relaxa, Ada, după 3 luni»”, a scris fosta „faimoasă”.

Cum a decurs reintegrarea în civilizație

Ada Dumitru mai povestește ce sentimente a trăit din momentul în care a luat contact cu civilizația. Actrița mărturisește că încă nu era pregătită pentru confortul camerei de hotel. După ce a făcut duș, aceasta s-a întins în pat, însă a simțit un real disconfort. În cele din urmă a întins o pătură pe jos, dar nici așa nu putea dormi. Iar greșeala cea mai mare a făcut-o când s-a îndopat cu dulciuri…

„Eram neagră și sălbatică. Aveam privire de om sălbatic. Mi-am făcut primul meu duș. Singurul duș pe care nu o să-l uit niciodată. Apoi m-am întins în pat. Niciodată în viața mea nu am simțit atât de plăcut să mă întind într-un pat. Se simțea pufos. Decid să încerc să adorm. Nu puteam. Gândesc că e de la perne și arunc pernele pe jos. Oricum gâtul meu părea deranjat de pernă.

Dar și salteaua mă enerva. Mă uit pe pereți la propriu undeva la 1h, timp în care reiau în mintea mea consiliul. Într-un final iau pătura si o pun pe jos. Nu puteam să dorm în pat, cel puțin nu în noaptea aia. Nu pot să adorm nici pe jos. Producția îmi lăsase si un bax de Oreo, dar nu mă atinsesem de el.

Merg direct în bucătărie si decid să mănânc un singur biscuite. În timp ce mestec simt cum papilele mele gustative o iau razna. Nu știu cum și când, dar realizez că am mâncat tot baxul de Oreo, 12 pachete a câte 4 biscuiți. Prind toată energia din lume, fac 13-14 prin cameră. Stau cu ochii pe pereți până la 5 dimineața, când adorm, într-un final. Mă trezesc în schimb la răsărit, precum îmi era obișnuința.

Mă trezesc umflată total, aveam picioarele duble și capul rotund cât o minge. Realizez că poate ar fi trebuit să îl ascult pe Remus (n.r. Remus Boroiu), era oricum prea târziu. Începe prima zi în civilizație”, a mai povestit Ada Dumitru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *