Actualitate

Adda rupe tăcerea despre boala de care suferă. „În perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână”

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adda rupe tăcerea despre boala de care suferă. În perioada în care am aflat diagnosticul scăpam obiecte de mână
Timp de un an și jumătate, Adda s-a confruntat cu mari probleme de sănătate deoarece i s-a pus un diagnostic greșit

Îndrăgita artistă Adda și-a făcut curaj și a vorbit despre boala de care suferă, după ce multă vreme s-a confruntat cu probleme deoarece a fost diagnosticată greșit. În cele din urmă s-a aflat că are două bacterii în organism, destul de periculoase. Dincolo de greutățile prin care a trecut, artista Adda se simte mai bine în prezent și chiar glumește pe seama bolii pe care o are.

Într-un final, după multe dăți în care medicii i-au pus diagnosticul greșit, Adda a aflat care este adevărata boală de care suferă. Aceasta a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella, anunțând în urmă cu ceva vreme că va urma o perioadă îndelungată un tratament.

Adda rupe tăcerea despre boala de care suferă

În ciuda succesului din carieră, Adda a trăit timp de un an și jumătate cu un diagnostic greșit. Iar din cauza medicilor care nu i-au prescris medicamentele de care aceasta chiar avea nevoie, Adda a trecut prin momente de-a dreptul grele.

În ciuda acestui fapt, se pare că Adda suferea de fapt de boala Lyme, de mai mulți ani de zile, boală care a fost descoperită după nenumărate momente în care viața i-a fost pusă în pericol.

„În momentul în care am fost diagnosticată cu boala Lyme, aveam creierul umflat. Dacă mai stăteam puțin nu era bine, pentru că, în perioada în care am aflat diagnosticul, scăpam obiecte de mână, aveam probleme în exprimare.

Aveam câteva secunde când, dacă mă întrebai cum mă cheamă, nu puteam să spun. Îmi spuneau (n.r. – oamenii) că sunt nebună. Analizele ieșeau bine, asta era ciudat. Știam că e ceva putred în organismul meu, care mă mânca. Efectiv, mă mânca pe interior”, a mărturisit aceasta.

Cătălin Rizea, soțul ei, a sprijinit-o necondiționat

Au existat nenumărate momente în care artista a trecut prin momente cu adevărat grele, însă soțul său, Cătălin Rizea, a fost întotdeauna alături de ea, în ciuda faptului că nici acesta nu înțelegea ce are artista de fapt, ținând cont de faptul că analizele erau cele care arătau că nu are absolut nimic. Cu toate acestea, cei doi au trecut prin momente grele și atunci când artista era pe cale să provoace un accident grav de mașină.

„Anul trecut, de Revelion, eram la volan, mergeam acasă la sora lui, el cu Alexandru erau în spate, iar eu am avut un moment de câteva secunde în care am uitat să conduc. În momentul ăla, și-a dat seama și el că nu e normal. Urma să intrăm în stâlp și eu eram la volan, nu reacționam. După, mi-am dat seama că trebuie să virez stânga”, a mai povestit Adda.

Adauga un comentariu