Actualitate

Înainte să aibă probleme de sănătate, Adda a avut casa bântuită. Artista a apelat la ajutor de specialitate

Publicat: 25 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Înainte să aibă probleme de sănătate Adda a avut casa bântuită. Artista a apelat la ajutor de specialitate
În prezent, Adda urmează un tratament destul de complex, fiind nevoită să ia 26 de pastile pe zi

Recent, Adda a povestit că înainte de se confrunte cu probleme de sănătate a avut casa bântuită, astfel că a apelat la un parapsiholog. Artista a auzit pentru mult timp zgomote ciudate în casă, noaptea, când era singură cu copilul. În cele din urmă, Adda a trecut peste aceste probleme, fiind încurajată și de mama ei.

În prezent, Adda pare să se simtă mult mai bine în urma tratamentului pe care îl urmează. Aceasta s-a confruntat cu mari probleme de sănătate din cauza a două bacterii pe care le are în organism. Recent, artista chiar a glumit pe seama bolii pe care o are, cu toate că este nevoită să ia zilnic 26 de pastile.

Adda este una dintre vedetele foarte active în mediul online, care împărtășește cu fanii săi fiecare bucurie, dar și ultimele noutăți din viața ei. Artista este cât se poate de deschisă cu comunitatea ei de pe Instagram și nu de puține ori a făcut dezvăluiri care au luat pe toată lumea prin surprindere.

Adda a avut casa bântuită

Adda le-a povestit fanilor săi, în urmă cu un an, care sunt problemele de sănătate cu care se confruntă. Artista mărturisea că inițial i s-a pus un diagnostic greșit, dar după mai multe investigații, a fost diagnosticată cu borelioză și bartonella și a anunțat atunci că va urma o perioadă îndelungată un tratament.

Se pare însă că problemele de sănătate nu sunt singurele care îi afectează viața, artista făcând unele declarații care au surprins. Adda a povestit că, pentru o perioadă foarte lungă de timp, chiar ani, auzea mereu zgomote ciudate în casă, lucru care o făcea să se teamă pentru ea și familia ei. Ea a povestit un astfel de moment înfricoșător care s-a întâmplat când se afla acasă doar cu băiețelul ei.

„Într-o noapte am auzit zgomote în casă, zgomote pe care le auzeam de mult timp, de ani întregi, dar care se intensificau în momentul în care mă opream din investigații. Alexutu dormea în dreapta mea, am început să mă rog și să îmi fac cruce, apoi a trosnit puternic geamul”, a povestit Adda.

După acest moment, Adda a decis să ceară ajutorul unei persoane specializate și a apelat la ajutorul unui parapsiholog.

„Adda, tu trebuie să accepți că ești specială și că simți energii și entități…”, i-a spus parapsihologul.
„Am aflat că sunt bântuită de spirite”, a mai povestit artista.

Artista a primit sprijin și din partea mamei sale

Cântăreața a mărturisit că, la scurt timp după ce a părăsit cabinetul parapsihologului, fiind speriată și temătoare, a primit un mesaj de la mama ei, care i-a reamintit că este o persoană puternică și că va reuși să treacă peste momentele dificile.

„Cât timp trăiești, simte-te viu. Dacă îți e dor de ceea ce făceai, fă-o din nou. Mergi mai departe când toți se așteaptă să renunți. Nu accepta să se tocească tăria pe care o ai în tine”, a fost mesajul trimis de mama Addei.

Adauga un comentariu