Cancan ultimă oră

Adela Popescu, aspru criticată pentru ținuta aleasă la botezul fiului lui Cabral. Cum a reacționat prezentatoarea TV

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu aspru criticată pentru ținuta aleasă la botezul fiului lui Cabral. Cum a reacționat prezentatoarea TV
Adela Popescu este o cântăreață și actriță din România, devenită cunoscută publicului român grație rolului din telenovela „Numai iubirea”

Andreea Ibacka (36 de ani) și Cabral Ibacka (44 de ani) și-au creștinat, sâmbătă, fiul cel mic, Tiago. La petrecerea fastuoasă pe care au dat-o cele două vedete nu au lipsit numeroase celebrități din showbiz-ul autohton, printre care și Adela Popescu.

Prezentatoarea a ales să poarte un sacou destul de larg, o pereche pantaloni scurți cu sclipici și o bluză simplă, de culoare albă. Însă, fanii numerosși pe care  Adela Popescu îi are în mediul online au criticat-o vehement pentru ţinuta aleasă.

După ce veninul a curs pe rețelele de socializare, criticând ținuta ”mult prea largă”, Adela le-a răspuns fanii răutăcioși.

”Ca să vedeți că aveam ceva pe sub sacou.”, a scris Adela Popescu în mediul online.

Andreea și Cabral Ibacka, petrecere cu fast pentru cel mic

Marele eveniment a solicitat cuplul Andreea – Cabral pentru multă vreme.

„Mergem la botez! Deși ne-am pregătit de ceva timp pentru eveniment, parcă tot pe ultima sută… ”, a spus Andreea Ibacka pentru fanii săi de pe rețelele de socializare.

Cu câteva luni în urmă, cuplul Ibacka s-a arătat foarte fericit de venirea pe lume a celui de-al doilea copil. Chiar dacă Namiko, fetița lor, le-a adus multe provocări, Tiego a reușit să-i uimească.

„Mă gândeam că la al doilea copil nu mă mai poate surprinde nimic deoarece am trecut prin toate etapele, prin toate emoțiile și va fi foarte ușor. Ei bine, nu a fost așa, Tiago a avut câteva probleme cu colicii, mai grave decât au fost prima dată la Namiko”, a spus Cabral.

 

Adauga un comentariu