Actualitate

Adela Popescu încă nu l-a uitat pe Dan Bordeianu și l-a făcut pe Cabral să aibă o reacție necontrolată

Publicat: 20 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu încă nu l-a uitat pe Dan Bordeianu și l-a făcut pe Cabral să aibă o reacție necontrolată
Adela Popescu a fost pusă într-o situație stânjenitoare când a trebuit să dea detalii intime despre fostul iubit Dan Bordeianu

Îndrăgita prezentatoare TV și actriță Adela Popescu a recunoscut în direct că încă nu l-a uitat pe fostul partener de serial Dan Bordeianu. Este binecunoscut faptul că la începutul anilor 2000, cei doi au forrmat unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Cu toate acestea, povestea de iubire dintre Adela Popescu și Dan Bordeianu s-a încheiat brusc la scurt timp de la anunțarea logodnei.

Adela Popescu se poate declara o femeie fericită și împlinită la cei 35 de ani pe care îi are. Frumoasa vedetă are o carieră de succes dar și o familie superbă de care este nespus de mândră. De șapte ani, actrița este căsătorită cu Radu Vâlcan, cei doi având împreună trei copii, toți băieți, superbi. Dincolo de activitatea profesională, Adela Popescu se dedică trup și suflet partenerului de viață și copiilor. Cu toate acestea însă, vedeta a uimit pe toată lumea cu ultima sa reacție publică.

Adela Popescu nu l-a uitat pe Dan Bordeianu

La începutul anilor 2000, Adela Popescu și-a cunoscut prima mare iubire pe platourile de filmare ale unei celebre telenovele românești. Astfel, din 2004 și până în 2007, blonda s-a iubit cu Dan Bordeianu, colegul său de breaslă de la acea vreme. Iubirea lor a creat isterie în rândul fanilor, la fel cum a fost și anunțul brusc al despărțirii, la puțin timp după ce și-au anunțat logodna. Și totul s-ar fi întâmplat din cauză că actorul ar fi înșelat-o cu altă domnișoară ce apărea pe micul ecran.

„Pentru mine a fost primul bărbat, prima despărțire, prima dramă a lumii. O nenorocire. Era primul lucru rău prin care treceam, până atunci trăind o viață foarte frumoasă și senină. Ei, odată cu despărțirea de Dan a venit și sfârșitul lumii”, declara Adela Popescu, în urmă cu ceva timp.

Însă acum, când fiecare are un alt drum în viață, o altă relație, după ce s-au revăzut pentru prima dată la 15 ani distanță de la separare, Adela Popescu nu a dat uitării trecutul și a vorbit iar despre bărbatul care i-a cucerit pentru prima dată inima.

În cadrul unei emisiuni, pusă în fața unei situații dificile, Adela Popescu și-a asumat pe jumătate răspunsul. Vedeta, fără să citească public întrebarea primită, a spus doar numele fostului iubit, Dan Bordeianu.

Reacția neprețuită a lui Cabral

Colegul de trust Cabral, cel care a și însoțit-o în emisiune, dând cu ochii de întrebare, a avut o reacție necontrolată, care a ridicat semne de întrebare, lăsând totul, însă, în aer. Prezentatorul a păstrat discreția, doar că de pe urma reacției avute, izbucnind în hohote de râs și fiind la un pas de a ieși din platou, ne putem da seama că la mijloc este vorba despre o curiozitate ceva mai… picantă.

„Ooo, da, lasă-mă că mor”, a fost reacția lui Cabral, imediat după ce a citit întrebarea.

Nu știm despre ce a fost vorba în întrebarea primită de Adela Popescu, deoarece și ea și Cabral au păstrat discreția. Cu toate acestea, cel mai probabil, Dan Bordeianu a fost numit de fosta iubită pe baza unor motive cât se poate de reale, pe care și le amintește și acum, la ani distanță.

Adauga un comentariu