Actualitate

Adela Popescu rămâne fără emisiune la Pro TV? Ce se întâmplă cu „Vorbeşte Lumea” din toamnă

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Adela Popescu rămâne fără emisiune la Pro TV Ce se întâmplă cu Vorbeşte Lumea din toamnă
Întreaga echipă de prezentatori de la „Vorbește Lumea” ar urma să fie schimbată din toamnă

Vorbește lumea că Adela Popescu ar putea rămâne fără emisiune la Pro TV din toamnă, deoarece întreaga echipă va fi înlocuită. Astfel, soția lui Radu Vâlcan, împreună cu Shurubel și Bogdan Ciudoiu nu se vor mai regăsi la cârma matinalului. Cu toate acestea, încă nu a fost făcut vreun anunț oficial cu privire la faptul că Adela Popescu va fi schimbată, așa că nu ne rămâne decât să așteptăm venirea toamnei.

Vineri, 15 iulie, Adela Popescu, Bogdan şi Shurubel au prezentat ultima ediţie „Vorbeşte Lumea” la Pro TV. Pe timpul verii, locul lor va fi luat de trei vedete feminine, și anume Cosmina Păsărin, Majda și Emiliy Burghelea, fosta asistentă de la Acces Direct. De asemenea, în urmă cu două zile, emisiunea a împlinit 7 ani de emisie, în șase dintre aceștia la cârma emisiunii fiind soția lui Radu Vâlcan. Și totuși, s-ar părea că vor interveni anumite modificări în structura emisiunii, din această toamnă.

Adela Popescu, fără emisiune la Pro TV?

Potrivit ultimelor zvonuri, conducerea Pro TV ar lua în calcul înlocuirea Adelei Popescu şi a întregii echipe de prezentatori a emisiunii „Vorbeşte Lumea”. Schimbările ar urma să se producă în toamnă. În formula cu Adela Popescu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, emisiunea ar avea zilele numărate. Se pare că șefii Pro TV le-ar fi pus gând rău celor trei şi nu exclud schimbarea întregii echipe.

Astfel, chiar dacă pare o emisiune de neînlocuit în grila de programe a televiziunii, asta nu înseamnă că terenul pe care stau prezentatorii acestei este chiar așa de solid. De altfel, la pupitrul emisiunii s-au perindat mai mulţi prezentatori, printre care Lora, Viviana Sposub, Francisca sau Cosmina Păsărin, considerată singura care a ţinut locul Adelei Popescu în momentul în care a născut sau când s-a confruntat cu probleme medicale.

Şi Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a făcut echipă alături de Adela Popescu la prezentarea emisiunii „Vorbeşte lumea” timp de şase sezoane, însă din toamna lui 2021, actorul s-a mutat la Prima TV, unde prezintă un jurnal de ştiri din lumea mondenă.

„Sunt de principiul că schimbările sunt necesare în viață, mai ales în cazul profesiilor vocaționale și uneori, chiar dacă anumite schimbări pot părea neașteptate sau bruște pentru unii, în cazul meu ale au venit mereu la timpul potrivit. Și, cum spunea o mai veche colaboratoare, viața e plină de… surprize-surprize”, spunea Cove.

Noi schimbări la un an de la plecarea lui Cove

Odată cu plecarea Gabriel Coveșeanu, în urmă cu un an, Andrei Lăcătuș, cunoscut drept Shurubel, și Bogdan Ciudoiu s-au alăturat Adelei Popescu pentru a prezenta emisiunea. Acum, după numai un sezon, „Vorbeşte Lumea” ar putea fi vizată de noi schimbări. Potrivit Cancan.ro, Adela Popescu, Shurubel și Bogdan ar fi fost puşi pe lista neagră, iar din toamnă, nu ar mai urma să fie la pupitrul emisiunii. Cancan susţine că ar fi vorba doar de zvonuri, chiar dacă vin din interiorul trustului Pro. Deocamdată, nu se cunosc motivele pentru care Adela Popescu ar putea fi schimbată.

Shurubel și Bogdan Ciudoiu au lucrat împreună la Virgin Radio. Shurubel se afla la a doua experiență în televiziune, după ce a mai lucrat ca prezentator la UTV România, în perioada 2012-2016, dar Bogdan Ciudoiu făcea pasul pentru prima dată.

Comentarii
Adauga un comentariu