Cancan

Adela Popescu, moment inedit la Vorbește Lumea. L-a avut invitat pe Radu Vâlcan, soțul ei, în emisiune

Publicat: 01 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu moment inedit la Vorbește Lumea. L-a avut invitat pe Radu Vâlcan soțul ei în emisiune
Adela Popescu l-a avut invitat, în premieră, pe Radu Vâlcan la emisiunea Vorbește Lumea

Adela Popescu a fost protagonista unui moment inedit în emisiunea Vorbește Lumea după ce l-a avut ca invitat chiar pe Radu Vâlcan, soțul ei. Astfel, vedeta TV a făcut o gafă care i-a amuzat pe colegii din platou. La un moment dat, aceasta era pe punctul să rostească numele emisiunii de la o televiziune concurentă.

Radu Vâlcan a fost invitat pentru prima oară în emisiunea Vorbește Lumea, prezentată de soția lui, Adela Popescu. El a reprezentat joi seară cea mai surprinzătoare apariție de la Masked Singer. Nimeni nu se aștepta să îl vadă în rolul Șarpelui la postul din Pache Protopopescu, ținând cont că era angajat Antena 1. Soțul Adelei Popescu a prezentat emisiunea Insula Iubirii, iar anul trecut începuse chiar filmările pentru un nou sezon. Din păcate, acestea au fost oprite din cauza pandemiei.

Adela Popescu, moment inedit la Vorbește Lumea

Astfel, prezentatoarea s-a bucurat să îl aibă alături, în premieră, pe soțul ei. Cei doi au povestit împreună ce s-a întâmplat în casa lor în searaîn care a avut loc demascarea de la Masked Singer. Cu toate că și-au dorit să vadă și copiii momentul special, ora târzie la care a fost difuzat show-ul le-a dat planurile peste cap. Deși s-a descurcat onorabil, Adela nu s-a putut abține să nu glumească pe seama talentului muzical al soțului ei.

„Noi așteptam momentul ăsta de mult timp, doar că azi noapte a fost târziu, eu nu mai teminam cu cel mic. Dacă vă vine să credeți, el dansează chiar mai prost decât cântă”, a dezvăluit Adela Popescu.

Totodată, Adela Popescu a „scăpat porumbelul” în direct. Ceea ce a urmat i-a amuzat și mai tare pe cei prezenți în platou. Atunci când a încercat să le explice telespectatorilor ProTV cum s-au cunoscut Radu Vâlcan și Shurubel, Adela a fost la un pas să spună numele emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1, postul concurent.

„Ei se știu, au avut ei niște combinații. Te cunosc de unde…”, a apucat să spună prezentatoarea, înainte să realizeze ce era pe cale să facă.

Radu Vâlcan va mai apărea la Pro TV

Cu toate că nu a dezvăluit nimic despre contractul cu Antena 1, Radu Vâlcan a dat de înțeles că își va mai face apariția și în alte emisiuni de la ProTV.

„De când m-au contactat producătorii, mă cheamă lumea la emisiuni. Iată, acum sunt la Vorbește Lumea în premieră”, a spus cu umor Radu Vâlcan.

Ulterior, el a mai dat niște informații din casă, recunoscând că îi place mai mult de soția lui când este însărcinată, pentru că are forme mai proeminente în acea perioadă. Din fericire pentru admiratorii celor doi, se pare că atât Adela Popescu, cât și Radu Vâlcan, au trecut cu bine peste perioada în care s-au infectat cu noul virus. De asemenea, și Adrian, fiul lor cel mic, a trecut prin aceeași situație.

Adauga un comentariu