Cancan

Radu Vâlcan, pregătit să devină din nou tată la vârsta de 44 de ani. Soțul Adelei Popescu are mari emoții

Publicat: 09 iul. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Radu Vâlcan pregătit să devină din nou tată la vârsta de 44 de ani. Soțul Adelei Popescu are mari emoții
Radul Vâlcan abia așteaptă ca soția sa, Adela Popescu, să aducă pe lume cel de-al treilea copil

Radu Vâlcan, ajuns la vârsta de 44 de ani, și soția sa, Adela Popescu, se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară, astfel că doar în câteva zile își vor cunoaște băiețelul. Chiar dacă cei doi au pus la punct toate detaliile, iar sarcina a decurs fără mari probleme, emoțiile sunt mari. Însă chiar și așa, prezentatorul TV recunoaște că nimic nu se compară cu prima sarcină a Adelei Popescu, când travaliul a durat 12 ore.

Cei doi soți mai au doar câteva zile până când își vor cunoaște al treilea băiețel și au pus toate detaliile la punct. Prezentatorul TV recunoaște că are emoții și este nerăbdător să sosească ziua cea mare.

Radu Vâlcan, pregătit pentru al treilea băiat

Radu Vâlcan și Adela Popescu vor deveni curând părinți de băiat, pentru a treia oară. Cei doi sunt extrem de nerăbdători și Radu recunoaște că are emoții, ca de fiecare dată. Totuși, el spune că nimic nu se compară cu teama de la prima sarcină, când Adela a avut parte de un travaliu de 12 ore și o naștere extrem de grea.

Prezentatorul TV recunoaște că a plâns și nu a știut cum să reacționeze și este sigur că și acum va fi copleșit de emoții. Și aceasta deoarece și el, și Adela și-au dorit foarte mult un al treilea copil. Însă chiar dacă este conștient că va fi greu, el este pregătit să facă față oricărei provocări. Mai mult, ei s-au mutat în casă nouă, pentru a le asigura celor doi băieți mai mari spațiul de care au nevoie, dar și liniștea necesară Adelei.

„Nu e ușor. Nu e ușor nici cu doi, dar este și mișto: trei băieți. Ne-am mutat într-o casă nouă, mai mare, aveam nevoie de spațiul acesta. Copiii deja încep să crească, este haos peste tot. Simțeam că aveam nevoie de un colț al casei în care să se retragă Adela cu cel mic”, a declarat prezentatorul TV.

Adela Popescu va naște tot natural

Ca și în cazurile anterioare, Adela Popescu, aflată la a treia sarcină, a precizat că vrea să nască tot natural. În momentul de față ea este convinsă că totul va decurge pefect normal, având experiența primelor două nașteri. Actrița și Radu Vâlcan, care s-au căsătorit în 2015, mai au doi băieți, pe Alexandru (născut în 2016) și pe Andrei (2018). Mai mult, pentru că familia lor va primi un nou membru, Adela și-a luat bonă din Filipine, pentru a face față noilor provocări.

Radu Vâlcan a ajuns la vârsta maturității depline

Cunoscutul actor și prezentator TV s-a născut la 8 februarie 1977, în București, iar în adolescență își dorea să înființeze o trupă rock. Radu Vâlcan a absolvit Facultatea de marketing la Academia de Studii Economice din București, iar în viață el spune că a fost călăuzit de bunica lui, care l-a și crescut. Vedeta Tv în vârstă de 44 de ani spune despre Adela Popescu că a știut dintotdeauna că va fi o mamă perfectă și că ei doi sunt predestinați.

Viitorul tătic recunoaște că nu este tatăl perfect, dar speră că se va perfecționa în timp și va evolua mai bine din toate punctele de vedere. Radu este mândru de faptul că Adela este foarte calmă și se descurcă cu orice, reușind să gestioneze așa cum trebuie orice situație.

„Mă enervez destul de repede, nu sunt în stare să gestionez lucrurile. Nimeni nu este perfect. Nu sunt tatăl perfect, sper să devin în timp. În relație cu ei (n.r. – copiii), ea este cea care gestionează mult mai bine astfel de lucruri”, a adăugat Radu Vâlcan, care la vârsta de 44 de ani va deveni tată de băiat pentru a treia oară.

Adauga un comentariu