Cancan

Adela Popescu nu își arată vârsta. Ce declarații a făcut Radu Vâlcan despre soția sa?

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adela Popescu nu își arată vârsta. Ce declarații a făcut Radu Vâlcan despre soția sa
Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, Adela Popescu și soțul său sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din șhowbiz-ul românesc

Frumoasa actriță, Adela Popescu nu își arată vârsta pe care o are. Având un ten luminos și lipsit de imperfecțiuni, aceasta radiază mereu în locurile în care își face apariția. Vedeta este căsătorită cu Radu Vâlcan, povestea lor de dragoste începând cu mai bine de 10 ani în urmă.

Soția prezentatorului de la „Insula Iubirii” este foarte apreciată în mediul online. Aceasta și-a strâns o comunitate destul de mare pe care o ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața sa. 

Adela Popescu nu își arată vârsta pe care o are. Ce planuri avea vedeta pentru 1 mai?

În vârsta de 35 ani, Adela Popescu are un corp de invidiat. Actrița arată foarte bine nemachiată, având un ten luminos și fără imperfecțiuni. Vedeta nu se ascunde să posteze poze pe pagina sa fără pic de machiaj. Aceasta distribuie mereu fotografii în care îi sunt evidențiate trăsăturile naturale și primește numeroase aprecieri din partea urmăritorilor săi. Actrița este mai mereu surprinsă cu zâmbetul pe buze, având un chip luminos ce emană pozitivitate. La fel de frumoasă nemachiată este și Dana Nălbaru ce are o biografie impresionantă.

De 1 mai, Adela Popescu plănuia să plece la mare alături de soțul ei și cei trei băieți. Cuplul și-au achiziționat de curând un apartament acolo, care este încă în construcție, însă planurile i-au fost date peste cap. Vedeta a trebui să rămână acasă deoarece celui mic au început să îi crească dinții. De aceea, actrița a petrecut 1 mai singură, iar soțul său împreună cu cei doi băieți au plecat la mare. Aceasta și-a acordat puțin timp pe care l-a petrecut salon, a făcut curat în casă, apoi a declarat că a plâns de dorul copiilor.

„Am stat singură acasă pentru că Radu a luat băieții și au plecat la mare. Și eu am plâns cu lacrimi de crocodil pentru că mi-a fost foarte dor de ei.”, a declarat Adela Popescu.

Radu Vâlcan, despre soția sa: „Îmi provoacă insomnii” 

De asemenea, soțul vedetei a declarat că s-a îndrăgostit de ea nemachiată, nedormită și naturală. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu mai mult de 10 ani în urmă, pe platourile de filmare a telenovelei „Iubire și Onoare”. Acesta a mărturisit că la început avea insomnii din cauza actualei sale soții, până ce la un moment dat și-a dat seama că actrița i-a furat inima.

„Am repetat și am filmat foarte mult împreună până să-mi dau seama că Adela îmi provoacă insomnii, că nu mă pot odihni gândindu-mă la ea, că mă face să uit de oboseală, că mă revigorez în preajma ei. La un moment dat, mi-am dat seama că sunt îndrăgostit, pur și simplu. Aș putea să zic că a fost cea mai pură, inocentă, plină de profunzime perioadă din viața mea.”, a declarat Radu Vâlcan.

Cu toate că între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, Adela Popescu și soțul său sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din șhowbiz-ul românesc. Înainte să fie împreună, actrița a mai avut o relație cu Dan Bordeianu și Marius Kalmare. Totodată și Radu Vâlcan a mai fost căsătorit cu Tereza. Aceasta este unul dintre cei mai celebri consultați în domeniul comunicării din România. O frumoasă poveste de dragoste, trăiește și Corina Caciuc în vârstă de 29 ani alături de iubitul său, tânără pregătindu-se să devină mamă în curând.

Adauga un comentariu