Cancan

Adela Popescu, probleme la cea de-a treia sarcină! „Sănătatea lui este primordială”

Publicat: 30 mart. 2021
Adela Popescu probleme sarcină
Adela Popescu se confruntă cu anumite probleme acum la cea de-a treia sarcină

Îndrăgita prezentatoare TV Adela Popescu se confruntă cu anumite probleme acum, la cea de-a treia sarcină, după cum spune chiar ea. Aceasta trece printr-o serie de transformări de când este însărcinată cu cel de-al treilea băiat pe care îl așteaptă! Cu toate acestea, ea recunoaște că sarcina decurge normal…

Adela Popescu, probleme în sarcină

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țară. Vedeta este o femeie puternică, conștientă de ceea ce se petrece și mai presus de toate, iubită de soțul ei, Radu Vâlcan, și nu pierde nicio ocazie să le povestească fanilor ei stările prin care trece.

De când este însărcinată cu cel de-al treilea copil, prezentatoarea TV trece printr-o serie de transformări absolut normale, dar și prin câteva dificultăți care nu-i dau pace, dar nu se plânge. Aceasta a povestit într-un interviu perioada minunată pe care o traversează. Adela Popescu a dezvăluit că cea de-a treia sarcină nu este cu mult diferită de celelalte două pe care le-a avut, însă există mici dificultăți cu care se confruntă. Potrivit declarațiilor acesteia, nu se poate odihni corespunzător și a început să respire din ce în ce mai greu.

„Eu am avut cele trei sarcini foarte ușoare. Sau poate sunt genul care nu se plânge și îmbrățișează schimbările cu normalitate. Sigur că respir greu, nu pot să mă mai aplec, mi-e somn tot timpul, nu pot să mă mai odihnesc cum trebuie din cauza poziției în pat etc. Pe lângă toate astea sunt ceilalți doi pui, care au nevoie de mine cu normă întreagă. Dar nu mă plâng, asta mi-am dorit”, a spus Adela Popescu.

Este hotărâtă să nască tot natural

Recent, Adela Popescu și-a făcut morfologia de trimestru doi, iar sarcina decurge perfect normal. În ceea ce privește modul în care-l va aduce pe lume pe cel de-al treilea băiețel, prezentatoarea TV și-a exprimat dorința să nască natural, însă totul va depinde de sănătatea micuțului.

„Clar, îmi doresc să nasc tot natural. Sper să vrea și bebelușul. Sănătatea lui e primordială, așa că nu o să mă încăpățânez inutil”, a mai adăugat Adela Popescu.

Reacția lui Radu Vâlcan când a aflat sexul copilului

Adela Popescu a anunțat sexul celui de-al treilea copil pe care îl așteaptă, iar reacția soțului ei a fost una incredibilă. Radu Vâlcan va fi tată de băiat pentru a treia oară, însă dorința lui este să aibă și o fată, așa că se gândește la al patrulea copil. Reacția lui Radu Vâlcan a fost una incredibilă. Astfel, deoarece își dorește să fie și tată de fată, actorul este dispus să mai încerce încă o dată.

„Nu pot să cred. O să avem 4 copii”, i-a spus Radu Vâlcan soției lui.

Mai mult, Adela Popescu a ținut să clarifice în cadrul emisiunii că soțul său deja plănuiește cea de-a patra sarcină, în speranța că va fi fată. Dincolo de toate acestea, Adela Popescu nu este speriată de aceste probleme în sarcină…
Adauga un comentariu