Cancan

Adevăratul motiv pentru care Anda Adam a fost bătută de o turistă la Poiana Brașov. Poliția a deschis dosar penal – VIDEO

Publicat: 28 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevăratul motiv pentru care Anda Adam a fost bătută de o turistă la Poiana Brașov. Poliția a deschis dosar penal - VIDEO
Anda Adam s-a luat la bataie cu o alta turista in Poiana Brasov

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în Poiana Brașov. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Deși întotdeauna a fost admirată pentru modul în care gestionează problemele, de această dată artista a întrecut limitele!

Aceasta s-a luat la bătaie cu o turistă în timp ce se afla în Poiana Brașov alături de Yosif Eudor Mohaci. Anda Adam este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta are o carieră de invidiat în industria muzicală și întotdeauna a fost o imagine plăcută pentru public.

Adevăratul motiv pentru care Anda Adam a fost bătută de o turistă

Anda Adam s-a bătut cu o turistă în timp ce se afla în Poiana Brașov. Se pare că întreg conflictul a pornit de la copii!

Fosta concurentă Bravo, ai stil! a fost pusă în această situație extrem de dificilă după o ceartă între copii. Momentan, diva nu a dat declarații cu privire la această situație.

Aceasta, aflată în vacanță alături de logodnicul ei, s-a luat la bătaie cu o turistă! Totul s-a desfășurat într-un hotel de cinci stele din Poiana Brașov. Altercația celor două a pornit după ce fiica Andei și alți copii au avut un schimb de replici. Atunci, diva s-a enervat și a intrat într-un scandal monstru.

Se pare că în urma conflictului, artista a fost zgâriată pe față, potrivit SpyNews. Blondina nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, însă martorii au apelat imediat la 112. Poliția a intervenit de urgență și a deschis un dosar penal pentru „lovire sau alte violențe”. Diva nu a oferit nicio declarație cu privire la acest subiect și nici nu a făcut plângere la poliție.

Poliția a deschis dosar penal

Deși artista nu a depus plângere penală, polițiștii s-au auto-sesizat și au deschis un dosar penal pentru violență. Aceștia s-au prezentat de urgență la fața locului pentru a calma spiritele. Cu toate acestea, femeile au continuat să își adreseze cuvinte jignitoare de față cu oamenii legii.

„La data de 24 decembrie 2021, în jurul orei 15.10, Poliția Stațiunii Poiana Brașov a fost sesizată, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în interiorul unei societăți în regim hotelier, situată în Stațiunea Poiana Brașov din județul Brașov, are loc un conflict spontan, între două persoane de sex feminin.’, se arată în comunicatul IPJ Brașov.

În acest moment, polițiștii fac cercetări amănunțite cu privire la acest caz.

„În cauză, a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări, in rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală, la finalizarea anchetei”.

Adauga un comentariu