Cancan

Adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți face dezvăluiri scandaloase

Publicat: 29 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți face dezvăluiri scandaloase
Cristi Saucin, adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți, susține că în campania electorală au fost derapaje grave

Cine este adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți? Bărbatul cu pricina a făcut unele dezvăluiri cu privire la situația din Fierbinți. În serial, cârciuma este a lui Mihai Bobonete, însă în realitate, stabilimentul îi aparține lui Cristi Saucin, un localnic din orașul Fierbinți.

Duminică a fost zarvă mare în localitatea Fierbinți, acolo unde se filmează celebrul serial de la Pro TV. Localnicii se plâng de faptul că nu o duc deloc bine, iar unii oameni susțin că au văzut derapaje cu privire la campania electorală.

Click.ro a realizat un reportaj în ziua alegerilor locale în localitatea Fierbinți, acolo unde se filmează serialul de la Pro TV. Localitatea Fierbinți se află în Ialomița și are aproape cinci mii de locuitori.

Cine este adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți

Potrivit sursei citate, cârciuma patronată de Bobiță în serial era deschisă în ziua alegerilor, iar grătarul plin de mici. Cristi Saucin, patronul localului, susține că oamenii din Fierbinți o duc greu, iar campania nu a fost curată.

„Să iasă oricine primar, dar să fie bine, fiindcă lucrurile nu sunt în regulă. Trebuie făcute multe și nu prea arătăm a oraș. Mie îmi este OK, dar oamenilor le merge rău, sunt dușmănii multe (…) Din gură suntem civilizați, locuitorii spun că nu se recunosc în film, dar cum se lasă noaptea, se transformă, deprinderile sunt aceleași. Acum, în alegeri, s-au dat una, alta, chiar și bani, câte 100 de lei, noaptea pe la garduri, îi vedeai cum foșgăiau și te îmbiau”, a mărturisit Cristi Saucin.

Las Fierbinți, un serial longeviv

Las Fierbinți este un serial de comedie românesc care a debutat pe Pro TV la dată de 1 martie 2012. De atunci se filmează neîncetat, având foarte mare priză la public.

Unul dintre rolurile principale este interpretat de Mihai Bobonete (Bobiță), care e patronul crâșmei locale, La Fierbinți, și trece drept un sătean cumsecade. În ciuda aerului hâtru, e ferm, hotărât, fără menajamente, oricând cu o replică șfichiuitoare pe buze. E prieten bun cu Giani, în combinație cu care întreprinde felurite acțiuni dintre cele mai dubioase.

Aspirina, de nerecunoscut în viața reală

Lider absolut de audiență atunci când este difuzat, serialul „Las Fierbinți” a adus în centrul atenției actori consacrați. Pe micile ecrane, nume percum Bobiță, Celentano și Aspirina scriu istorie, însă nu mulți știu cum arată aceștia în viața reală.

Este și cazul Aspirinei, pe numele real Mirela Oprișor. Aceasta are 47 de ani și s-a născut în Brașov și este o figură emblematică a celebrului serial de la Pro TV. Dacă în serial Aspirina are perucă, în viața reală Mirela Oprișor este tunsă scurt și este de nerecunoscut.

Așadar, dincolo de viața plină de peripeții din serial, adevăratul patron al cârciumii lui Bobiță din Las Fierbinți atrage atenția că lucrurile stau diferit în realitate.

Adauga un comentariu