Cancan ultimă oră

Mihai Bobonete dă cărțile pe față. Ce sacrificii face

Publicat: 24 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Mihai Bobonete dă cărțile pe față. Ce sacrificii face
3

Sfârşitul de an este plin pentru Mihai Bobonete, interpretul cârciumarului Bobiţă din îndrăgitul serial „Las Fierbinţi” de la PRO TV, având filmări, spectacole de stand-up comedy şi evenimente mondene. Mai nou, îi puteţi recunoaşte vocea pe coloana sonoră a filmului de animaţie „Regatul de gheaţă 2”, unde i-a împrumutat vocea omului de zăpadă Olaf.

Mihai Bobonete filmează deja pentru noul sezon al serialului „Las Fierbinţi”, care va fi difuzat din primăvară de PRO TV, fanii aşteptând cu nerăbdare noile peripeţii ale cârciumarului Bobiţă, dar şi ale colegilor săi. În plus, Mihai Bobonete are de filmat diverse promo-uri pentru postul de televiziune unde lucrează, dar şi spoturi publicitare.

Simpaticul actor şi-a închiriat vocea omului de zăpadă din celebrul film ”Regatul de Gheaţă 2”, de dragul celor doi copii ai săi, Octavian şi Maria. Îndrăgitul artist şi-a îndeplinit recent un mare vis, acela de a fi din nou Olaf, simpaticul om de zăpadă din ”Regatul de Gheaţă 2”.

Actorul este căsătorit din 2003 cu Cătălina Bobonete, femeia care i-a dăruit doi copii, Octavian (9 ani) şi Maria (5 ani): “Eu sunt mai mult plecat de acasă, dar am o relaţie super strânsă cu soţia şi cu copiii”, a scris el, în dreptul unei fotografii cu familia lui, în formulă completă. MIhai a fost foarte mândru de fiul lui cănd acesta a prins prima știucă din viaţa sa.

Adauga un comentariu