Actualitate

Adi Bărar, liderul trupei Cargo a murit după ce a fost infectat cu COVID-19

Publicat: 08 mart. 2021
Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19
Adi Bărar, liderul trupei Cargo, a murit după ce a fost infectat cu COVID-19

Veşti triste pentru fanii muzicii rock. Liderul trupei Cargo, Adi Bărar a murit după ce a fost infectat cu COVID-19. Vestea a fost făcută publică pe pagina trupei Cargo. Acesta era internat la spital după ce s-a infectat cu COVID-19, iar starea lui de sănătate se înrăutățise, conform acelorași colegi de scenă.

 

Lumea rock-ului a primit o grea lovitură prin decesul celui care a fost Adi Bărar. De altfel, postarea publicată pe rețelele de socializare care anunța moartea artisului a strâns mii de share-uri și mii de comentarii. Toți sunt îngroziți de vestea morții artistului.

 

Adi Bărar de la Cargo a decedat

 

Veste a fost făcută publică pe rețelele de socializare chiar pe pagina de social media a trupei. Adi Bărar a fost cel care a înființat trupa Cargo și care a decedat după ce a fost infectat cu COVID-19.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!
Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar! 15.01.1960 – 08.03.2021.
” Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/ Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!” se arată pe pagina de Facebook a Cargo!

 

Adi Bărar a ajuns în stare gravă la Terapie Intensivă

Pe data de 25 februarie, liderul Trupei Cargo, Adi Bărar ajunsese în stare gravă la Terapie Intensivă după ce s-a infectat cu COVID-19. La acea dată, colegii de trupă a acestuia spuneau că se roagă pentru sănătatea acestuia mai ales că starea lui de sănătate era una fragilă:

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Barar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se afla! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dăcât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată că trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţa din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”, au transmis cei de la Cargo.

Cine a fost Adi Bărar

Adi Bărar, în vârstă de 61 de ani a fost liderul trupei Cargo, cel care a înființat în respectiva trupă. În 2015, proaspătul președinte de la acea vreme, Klaus Iohannis a decorat membrii trupei Cargo. Aceştia au primit Ordinul Cultural „Pentru Merit” în grad de Cavaler pe data de 1 decembrie. Evenimentul a avut loc la Palatul Cotroceni şi vine în recunoaşterea succesului trupei care s-a înfiinţat în urmă cu peste 30 de ani.

Comentarii
Adauga un comentariu