Actualitate

Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, este în stare gravă la Terapie Intensivă după ce a fost confirmat cu COVID-19

Publicat: 25 feb. 2021
Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, este confirmat cu COVID-19
Liderul trupei Cargo, Adi Bărar, este confirmat cu COVID-19 și se află internat în terapie intensivă

Veşti triste din lumea muzicii rock din România. Liderul dar şi fondatorul trupei Cargo, Adi Bărar este în stare gravă, internat la secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara după ce a fost infectat cu COVID-19.

Anunţul internării şi stării de sănătate a artisului a venit pe o reţea de socializare şi a fost făcut chiar de membrii trupei în cauză.

Adi Bărar, liderul trupei Cargo este în stare gravă la Terapie Intensivă

În aceste momente, Adi Bărar se află internat în stare gravă la Terapia Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara. Acesta a fost confirmat cu COVID-19. Medicii au spus că starea acestuia este una critică dar este stabilă. Trupa Cargo a transmis informaţia pe reţelele de socializare spunând că sunt îngrijoraţi de starea de sănătate a colegului lor.

”Azi, ziua de joi, îl găseşte pe Adi Barar la spital! Suntem îngrijoraţi pentru situaţia în care se afla! Starea lui de sănătate, este mai fragilă dăcât ne-am fi putut închipui, obişnuiţi fiind cu un Adi cu o constituţie fizică puternică. Toate gândurile noastre sunt acum alături de el, dorindu-ne totodată că trecerea prin aceste momente să fie făcută cu respect şi decenţa din partea tuturor. Mulţumim! Vă vom ţine la curent!”, au transmis cei de la Cargo.

Adi Bărar este liderul trupei Cargo

În vârstă de 61 de ani, Adi Bărar este liderul dar şi fondatorul trupei de rock Cargo. Acesta a ieşit pozitiv la testarea COVID-19 și din cauza unor afecţiuni mai vechi, starea lui de sănătate s-a agravat treptat. Din aceste considerente acesta a fost nevoit să se interneze la spital unde, ulterior a fost mutat pe secţia de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului Judeţean Timişoara.

Medicii au explicat faptul că starea acestuia este una gravă dar stabilă şi fac tot posibilul pentru a-i salva viața. La aflarea veştii, fanii trupei Cargo au transmis sute de mesaje de susţinere. Aceştia se roagă pentru sănătatea artistului.

Trupa Cargo a fost decorată de președintele Klaus Iohannis

În 2015, proaspătul președinte de la acea vreme, Klaus Iohannis a decorat membrii trupei Cargo. Aceştia au primit Ordinul Cultural „Pentru Merit” în grad de Cavaler pe data de 1 decembrie. Evenimentul a avut loc la Palatul Cotroceni şi vine în recunoaşterea succesului trupei care s-a înfiinţat în urmă cu peste 30 de ani.

De la începutul pandemiei de COVID-19 în unităţile spitaliceşti din ţară au ajuns mai multe vedete care s-au infectat cu COVID-19.

Ultima persoană care s-a îmbolnăvit şi care a ajuns într-o stare gravă la spital a fost artisul trupei 3 Sud Est, Mihai Budeanu. Acesta a fost internat mai multe zile la spital și în cele din urmă a fost eliberat după ce medicii au reuşit să îl trateze. De altfel acesta spunea faptul că starea lui de sănătate a fost una critică, fiind internat pentru mai multe zile la secția de Terapie Intensivă din cadrul unui spital din București.

Adauga un comentariu