National

Adina Halas și Bella Santiago, criticate de fani pentru că au izbucnit în lacrimi în emisiunea Bravo, ai stil!

Publicat: 04 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adina Halas și Bella Santiago criticate de fani pentru că au izbucnit în lacrimi în emisiunea Bravo ai stil
Adina Halas și Bella Santiago au plâns la Bravo, ai stil!

Competiția Bravo, ai stil! este pe cale să se sfârșească, iar în cursa pentru marele premiu au rămas doar cinci concurente. Ruxi, Viviana Sposub, Adina Halas, Bella Santiago și Raluca Dumitru sunt celebritățile care se luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România.

Concurentele rămase simt emoții copleșitoare. Acestea își doresc să reușească să pună mâna pe marele premiu, însă trebuie să depășească ultimele provocări. Ediția de vineri a show-ului scoate în prim-plan sentimentele acestora. Iată motivul pentru care Adina Halas și Bella Santiago au izbucnit în lacrimi!

Adina Halas și Bella Santiago au plâns la Bravo, ai stil!

Vedetele sunt copleșite de ultimele momente petrecute în această formulă. Fetele au luptat enorm pentru a ajunge în acest punct al competiției, iar jurații sunt mulțumiți de prestațiile fiecăreia dintre ele.
Ilinca Vandici le-a întrebat pe acestea cui îi sunt recunoscătoare, iar răspunsurile fetelor au fost pline de emoții. Bella Santiago a plâns și a recunoscut că îi este dor de mama sa.

„Vreau să îi mulțumesc mamei. I-am promis mamei că o să o ajut”, a spus Bella.

Adina Halas i-a mulțumit bunicii sale pentru toată susținerea pe care i-a acordat-o pe parcursul competiției și nu numai.

„Bunica mea este persoana către care îndrept toate mulțumirile în momentul ăsta”, a spus Adina, cu ochii plini de lacrimi.

Ruxi a ales să își îndrepte admirația către oamenii care o susțin în mediul online și a sublinat faptul că fără ei nu ar fi ajuns niciodată în acest punct.

Fanii le-au taxat dur

Deși fetele au fost cât mai sincere cu privire la emoțiile trăite pe parcursul competiției, au existat telespectatori care nu au înțeles motivele lacrimilor. Aceștia susțin că celebritățile nu ar trebui să se plângă de dorul părinților deoarece formatul emisiunii le permite să vorbească cu oricine de acasă.

„Frate, prea multe lacrimi. Zici că au intrat rușii-n țară; Părinți, bunici, căței, pisici. Frate, Ruxi are dreptate. Fără public nu ar fi ajuns niciuna până aici; Câtă jale, offf… Ținutele nu promit nici în seara asta; Mai plânge asta de două ori și îi dau premiul din milă”, au scris câțiva dintre fani, în comentarii, pe YouTube.

 


Maria Dragomiroiu si Sofia Vicoveanca spun adevarul despre starea lui Nicolae Botgros

Adauga un comentariu