Cultural

Adina Postelnicu, dezvăluiri uluitoare despre iubitul ei, Glance. ,,Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum…”

Publicat: 08 mai 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adina Postelnicu dezvăluiri uluitoare despre iubitul ei Glance. Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum
Adina Postelnicu și iubitul ei, Glance, formează un cuplu de mai bine de 10 ani, dar nu au planuri de căsătorie.

Adina Postelnicu a făcut recent dezvăluiri uluitoare despre iubitul ei, Glance. Cei doi formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au împreună o fetiță superbă. Deși radiază de fericire și se iubesc la fel ca în prima zi, artista și partenerul ei de viață nu își doresc să se căsătorească. Iată ce spune Adina Postelnicu despre problemele din viața de cuplu, dar și despre posibilitatea ca iubitul ei să aibă mai multe soții pe viitor.

Adina Postelnicu, dezvăluiri uluitoare despre iubitul ei, Glance

Adina Postelnicu este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Aceasta are o carieră de succes în muzică și face furori de fiecare dată când apare pe scenă sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Adina Postelnicu radiază de fericire alături de iubitul ei, Glance, cu care are o fetiță.

Artista este extrem de discretă când vine vorba de viața privată și își ține familia departe de ochii curioșilor. Adina Postelnicu trăiește o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 10 ani cu Glance, de origine musulmană. Artista a uimit recent cu declarațiile sale, când a precizat că nu ar fi deranjată dacă partenerul ei ar mai avea trei soții.

„Dacă vrea una cu sânii mari, poate să-și aducă, că el are voie patru neveste, că e musulman! Eu sunt de acord, că tot am nevoie de o menajeră, mai am nevoie și de un baby-sitter. Următoarele trei neveste pe care poate să și le ia mă vor scuti să plătesc alți bani pentru doamnele care vin să mă ajute la curățenie, la una alta.

Pentru că nu uitați că prima nevastă, la arabi, e prima! Le comandă pe celelalte, dacă nu știați! Deci, clar nu sunt împotrivă, să și le ia pe alea cu sânii foarte mari!”, a declarat solista.

În prezent, Adina Postelnicu și iubitul ei se dedică fiicei lor și se bucură din plin de rolul de părinți. Cei doi formează un cuplu de mulți ani însă nu au planuri de căsătorie. Un alt artist celebru care se declară un bărbat împlinit alături de iubita sa este Denis Hanganu. Actorul își ține partenera de viață departe de lumina reflectoarelor și are doar cuvinte de laudă când vine vorba de aceasta. De viața de familie se bucură din plin și Cristina Herea. Vedeta se mândrește cu familia sa frumoasă și are o carieră de succes.

De ce artista nu dorește să se căsătorească cu tatăl fiicei sale

Adina Postelnicu și Glance formează un cuplu de mai bine de 10 ani și au o fetiță împreună. Deși au trecut prin multe momente grele și sunt de nedespărțit, aceștia nu au de gând să facă marele pas, mai ales că artista nu crede în căsătorie.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem «la revedere». Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul. (…)

În ciuda faptului că există o diferența de vârstă între noi, Glance este un bărbat matur și un tată foarte bun. Provenind și dintr-o altă religie lucrurile stau altfel, ei își doresc de tineri familie și copii, nu sunt genul să bată câmpii. Sunt foarte dedicați și asta mi-a plăcut cel mai mult.”, a mai precizat cântăreața.

Adina Postelnicu și iubitul ei, Glance, formează un cuplu de mai bine de 10 ani, dar nu au planuri de căsătorie. Artista și iubitul ei au o fetiță împreună și se bucură din plin de viața de familie. Celebra cântăreață a dezvăluit că nu crede în căsătorie, dar se declară o femeie împlinită alături de bărbatul care i-a cucerit inima.

Adauga un comentariu