Cancan ultimă oră

Adina Roșca, o mămică fericită: Ce surpriză pregătește alături de Cătălin Doinaș

Publicat: 18 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Interpreții de muzică populară Adina Roşca şi Cătălin Doinaş sunt doi părinți extrem de fericiţi. Recent, cei doi și-au botezat cel de-al doilea copil al cuplului, pe micuța Ana Maria.

Prima dată cei doi îndrăgiți cântăreți de muzică populară au devenit părinți în urmă cu 5 ani, când medicii nu le dădeau nicio şansă. Peste tot pe unde au fost celor doi interpreți li s-a spus că Adina nu poate duce o sarcină la capăt. Când aproape se resemnaseră cu situația, cei doi au avut parte de o adevărată minune. Atunci Adina Roșca a născut un băiat cu care cei doi se mândresc nevoie mare acum.

Lipsa concertelor din cauza pandemiei de COVID-19 i-a ținut departe de muzică pe cei doi care de-abia așteaptă să scoată un nou videoclip cu care să-și bucure fanii. Piesa a fost deja scrisă și înregistrată și urmează să fie puse la punct ultimele detalii legate de filmarea noului videoclip.

Adina Rosca

Adina Roșca și Cătălin Doinaș, o iubire ca în povești

Pe Adina Roșca și Cătălin Doinaș muzica i-a adus împreună în urmă cu 11 ani și de atunci formează unul dintre cele mai frumoase cupluri ale show-biz-ului românesc.

Adina îl știa pe Cătălin de la spectacole, din Făgăraș, și că era un dansator și un solist foarte bun.

„Știam că este un băiat deștept dar nu reprezenta vreun interes pentru mine“, a povestit Adina.

Cătălin o vedea atunci pe actuala lui soție fițoasă, arogantă, tipicul unei pipițe folclorice. Acesta era într-o relație de 8 ani și nu prea avea ochi pentru Adina.

Pentru a se combina cu Adina, Cătălin a complotat cu profesorul grupului ca într-o deplasare la mare, unde aveau spectacole, să fie cazați în aceeași cameră de hotel. Cătălin a spus nu s-a întâmplat nimic între ei, deși au împărțit aceeași camera.

Adina Rosca si Catalin Doinas

Legătura dintre cei doi a prins rădăcini prin trandafirul pe care Cătălin i-l oferea Adinei după fiecare cântare, iar dansatorii din spate îi strigau „pup-o, mă!“.

La scurt timp, Cătălin a mers direct la Adina acasă cu o floare.

Atunci Cătălin i-a spus că vrea să renunțe la relația pe care o avea și că își dorește să fie împreună cu ea. Adina a fost circumspectă în legătura cu o eventuală relație spunându-i lui Cătălin că mai mult de 3 luni nu vor fi împreună deoarece nu se potrivesc.

La un an de relație, Adina și Cătălin s-au mutat din Făgăraș în București, unde au luat-o de la zero. Cei doi au stat la început în chirie, iar patul l-au primit de la niște vecini.

Adina Rosca

Adina Roșca: biografie

Adina Roșca, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai frumoase interprete de muzică populară de la noi, care are o voce senzațională. Aceasta a refuzat să accepte un loc de muncă doar de dragul banilor la terminarea facultății, dorindu-și foarte mult să aibă o carieră muzicală.

Adina Roșca este absolventă a Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, unde a studiat tehnică dentară.

Adina Rosca si Catalin Doinas

Adauga un comentariu