Eveniment-Social

Admitere 2018. Cati candidati s-au inscris la Universitatea Tehnica „Gheorghe Asachi” din Iasi

Publicat: 13 iul. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Admitere 2018. Cati candidati s-au inscris la Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi din Iasi
1

Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" (TUIASI) din Iasi a publicat date referitoare la inscrierea online la concursul de admitere la studii universitare de licenta – sesiunea iulie 2018.

Citeste si: Studentii Facultatii de Electronica vor putea sa foloseasca cele mai noi tehnologii Continental in laboratorul modernizat de companie

Astfel, potrivit datelor afisate pe site-ul admitere2018.tuiasi.ro, pana la aceasta ora s-a inregistrat un numar total de 1.149 de candidati inscrisi pe locurile cu taxa si la buget. Dintre acestia, 168 au ales Facultatea de Arhitectura "G.M. Cantacuzino", 567 – Facultatea de Automatica si Calculatoare, 31 – Facultatea de Constructii de Masini si Management Industrial, 55 – Facultatea de Constructii si Instalatii, 109 – Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei, 12 – Facultatea de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului, 11 – Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului "Cristofor Simionescu", 56 – Facultatea de Inginerie Electrica, Energetica si Informatica Aplicata, 99 – Facultatea de Mecanica, 19 – Facultatea de Textile – Pielarie si Management Industrial si 22 – Facultatea de Stiinta si Ingineria Materialelor.

Admiterea la TUIASI a inceput luni, 9 iulie, si se va desfasura pe parcursul a doua saptamani.

Adauga un comentariu