Local

Adolescentă din Iași, acuzată de șantaj! Totul a pornit după ce i-a sucit mințile victimei! Tânărul a scăpat ca prin urechile acului de la un jaf în grup!

Publicat: 02 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adolescentă din Iași acuzată de șantaj Totul a pornit după ce i-a sucit mințile victimei Tânărul a scăpat ca prin urechile acului de la un jaf în grup
Descinderi în mai multe locații din Iași

O puștoaică a fost trimisă în judecată de procurori, după ce a vrut să atragă în plasa ei un tânăr! Acuzații aduse de anchetatori sunt cele de șantaj, tentativă de tâlhărie și complicitate la tâlhărie, după ce puștoaica i-a sucit mințile unui tânăr! Scandalul a avut loc la Releu

O puștoaică a vrut să atragă în plasa ei un tânăr! Acuzații de șantaj și jaf, la Iași, după ce i-a sucit mințile! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus ieri trimiterea în judecată a lui Gabriel Albert Popescu, Ion Nechifor și Alexandra Andreea Ambrosa.
Anchetatorii îi acuză pe aceștia de șantaj, tentativă de tâlhărie și complicitate la tâlhărie. În dosar, tânărul care a devenit victimă s-a constituit parte civilă. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz.

O puștoaică i-a sucit mințile și a încercat să-l atragă în plasa ei un tânăr!

Puștoaica și ceilalți 2 indivizi au intrat în atenția anchetatorilor în urmă cu câteva săptămâni. Asta, în urma unui scandal care a avut loc la Releu, în zona Bucium. Totul a pornit după ce puștoaica i-a sucit mințile unui tânăr cu ceva bani și cu o limuzină de lux. Conform oamenilor legii, cei 2 au discutat pe un site și au stabilit să se întâlnească.
Anchetatorii au stabilit că aceștia au mers spre Bucium, la o plimbare romantică, într-un Audi Q7. La un moment dat, aceștia au coborât din mașină. După câteva mici tandrețuri, în zonă a apărut o mașină în care se aflau prietenii adolescentei. Doi dintre aceștia și-au acoperit fețele și au coborât din vehicul, cu gândul de a-l tâlhări pe tânăr. Însă acesta a avut prezență de spirit și a alergat spre mașina sa, a urcat la volan și a demarat în trombă.

Acuzații de șantaj și jaf, după scandalul care s-a petrecut la Releu!

Anchetatorii au adăugat că, supărați fiind că nu au reușit să-l jefuiască pe tânăr, amicii puștoaicei i-au lovit mașina cu bețe. Mai mult, după ce a plecat, tânărul ar fi început să primească mesaje amenințătoare. Conform procurorilor, puștoaica i-ar fi cerut sume de bani pentru a nu merge la Poliție, să se plângă de faptul că ar fi fost violată. Tânărul a stat câteva zile, dar, sătul de mesaje de șantaj, a mers la Poliție și a povestit totul. Polițiștii au intrat pe fir. Aceștia au descins în mai multe locuri, respectiv la tânără și la amicii ei. Astfel, aceștia s-au trezit cu „mascații” la ușă.
În urma incidentului, cei 3 au petrecut o noapte în arest.

„Pe 6 august, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Acțiuni Speciale Iași, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătorie, au desfășurat percheziții domiciliare într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de tâlhărie calificată și șantaj. În urma perchezițiilor, 3 persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore”, au precizat atunci reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

Puștoaica, plasată de magistrați sub control judiciar

Scandalul de la Releu a avut loc în luna iunie 2020.

„În noaptea de 6 spre 7 iunie, în urma unei înțelegeri prealabile, un tânăr de 29 de ani s-ar fi întâlnit cu o tânără pe raza comunei Bârnova, moment în care ar mai fi venit 3 tineri, iar 2 dintre aceștia, având fețele acoperite, i-ar fi lovit autoturismul cu obiecte contondente, tânărul de 29 de ani reușind totuși să plece. Ulterior, tânăra i-ar fi solicitat bani persoanei respective, pentru a nu reclama o pretinsă infracțiune, din cercetări rezultând că aceasta ar fi fost în complicitate cu ceilalți tineri”, au adăugat polițiștii ieșeni.

Adauga un comentariu