Titlurile zilei

Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, se apucă de MMA. Pe Facebook este susținut de Tolea, iar vestea i-a încântat pe fani

Publicat: 24 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Corduneanu Beleaua de la Iași se apucă de MMA. Pe Facebook este susținut de Tolea iar vestea i-a încântat pe fani
Adrian Corduneanu a acceptat provocarea de a lupta în cușca de MMA

Nu trece prea mult timp fără ca Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, așa cum s-a autointitulat interlopul, să nu iasă în evidență. Recent, în mediul online circulă un zvon care spune că Adrian Corduneanu se apucă de lupte în cușcă. Trebuie precizat că atât el, cât și o parte dintre frații săi nu sunt străini de lupte. De-a lungul timpului, au participat la mai multe concursuri, atât pe plan local, cât și internațional

Veste bombă în lumea interlopă. Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, se apucă din nou de sportul de performanță. Fost sportiv, „Beleaua” a acceptat să lupte, se pare, în cușca de MMA. O informație care circulă de ceva vreme în mediul online a strâns mii de aprecieri. Detaliile legate de meci nu sunt date publicității, însă se pare că în curând va exista un meci între interlopul din Iași și un alt sportiv.

„Fost campion al României, Adrian Corduneanu vrea să lupte în cușca de MMA. Puțini sunt cei care știu amănuntele savuroase din viața sportivă a lui Adrian Corduneanu. Bărbatul are un trecut sportiv extrem de interesant. În cei 12 ani de carieră sportivă, Adrian Corduneanu a reușit să urce pe cele mai înalte trepte ale podiumului. Acesta și-a adjudecat titlul de Campion al României nu mai puțin de trei ori și a reprezentat țara în mai multe competiții internaționale. Cu toate că a renunțat la sportul de performanță, Adrian Corduneanu refuză să „depună armele”. Mai nou, bărbatul a acceptat o super-provocare și o să lupte în cușca de MMA.

„Îmi place MMA-ul! Provin dintr-o familie cu 12 frați, nouă băieți și trei fete. Șapte dintre frații mei au practicat sporturi de performanță. Majoritatea am reușit să ne adjudecăm titlul de Campion Național la lupte. Unii dintre noi au participat și chiar au fost medaliați la europene și la mondiale. Ba mai mult, au participat și la Jocurile Olimpice. Iubesc sportul în general și chiar îmi place MMA-ul. Sunt un familist convins, am trei copii, îmi iubesc familia și vreau să transmit generației noi că sportul înseamnă sănătate”, a mărturisit Adrian Corduneanu. Aceasta este informația care circulă în mediul online.

„Beleaua” este susținut în mediul online de sportivi cunoscuți

Tolea Ciumac, cunoscutul luptător de MMA, și-a arătat susținerea în mediul online și nu este singurul sportiv care îl susține pe Corduneanu. Rămâne de văzut dacă „Beleaua” va avea sau nu succes în ring. Până una-alta, Adrian Corduneanu, „Beleaua de la Iași”, așa cum se autointitulează interlopul, se laudă cu o casă ca în filme. Imobilul pe care acesta susține că îl deține este cochet și se află în Iași. Fotografiile și filmulețele pe care el le postează adună mii de reacții din partea fanilor. Pe TikTok, „Beleaua” este cel mai „vocal”. Acolo postează aproape în fiecare zi fel de fel de videoclipuri, atât cu el, cât și cu frații sau prietenii săi.

Una dintre „aroganțele” lui Corduneanu din mediul online a fost atunci când s-a filmat printre pistoale și mitraliere. Cum orice interlop trebuie să aibă măcar în fotografii pistoale sau mitraliere, Adrian Corduneanu s-a conformat și a ieșit oarecum din tipare. A făcut live pe Facebook în timp ce era într-un magazin de arme. „Beleaua” a dat de înțeles că ar vrea să cumpere ceva de acolo, însă tranzacția nu a mai fost finalizată, cel puțin nu live.

Într-un timp extrem de scurt, Adrian Corduneanu a strâns sute de aprecieri de la fanii de pe Facebook. Mai mult decât atât, Corduneanu le-a transmis celor care îl urmăreau că le-ar putea aduce măcar câte un cuțit dacă își dorește cineva. Adrian Corduneanu nu a precizat dacă armele sunt de foc sau de tip airsoft, însă asta a contat mai puțin. Totuși, un filmuleț de acest gen l-ar putea costa destul de mult pe cel care îl postează.

Adauga un comentariu