Local

Adrian Corduneanu este un om liber. Judecătorii au înlocuit arestul la domiciliu cu control judiciar – EXCLUSIV

Publicat: 02 iun. 2022
_____ Vizualizări 16 Comentarii
Adrian Corduneanu este un om liber. Judecătorii au înlocuit arestul la domiciliu cu control judiciar - EXCLUSIV
Adrian Corduneanu este un om liber, așa cum au decis judecătorii

Adrian Corduneanu este un om liber la câteva săptămâni după ce magistrații au decis să îl aresteze la domiciliu. În cursul zilei de joi, 2 iunie 2022, judecătorii au decis să înlocuiască arestul al domiciliu cu măsura de control judiciar. Din aceste considerente, Adrian Corduneanu se poate plimba liber.

O altă măsură pe care judecătorii au luat-o în ceea ce îl priveşte pe Adrian este ridicarea sechestrului de pe vila în care stă.

„Am reușit să demonstrăm caracterul nelegal al măsurii dispuse!”, a declarat joi avocatul Robert Amuntencei, care îl reprezintă pe Adrian Corduneanu. Acesta a făcut echipă cu avocatul clujean Ionuț Nițulescu.

Vă aducem aminte faptul că interlopul Adrian Corduneanu se afla în arest la domiciliu după ce oamenii legii îi impută faptul că ar fi amenințat un om de afaceri.

Adrian Corduneanu a fost închis într-un dosar de santaj

În 2017, Adrian Corduneanu a fost condamnat în mod definitiv la închisoare cu executare într-un dosar de șantaj. Interlopul ieșean a petrecut câțiva ani în spatele gratiilor și a fost eliberat. Nu s-a ținut departe de lumea interlopă, iar procurorii i-au întocmit alte dosare penale care sunt pe rolul instanțelor ieșene. Recent, Adrian Corduneanu a fost pus sub arest la domiciliu după ce ar fi șantajat pe un om de afaceri din Iași:

„Astăzi, 12 aprilie ac, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Iași, cu sprijinul luptătorilor SAS au efectuat o percheziție domiciliară pe raza mun. Iași în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj.

Bărbatul, de 43 ani, bănuit de comiterea faptei a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat faptul că, acesta ar fi solicitat, prin folosirea de amenințări de la o persoană 1000 de euro și ar fi primit 2.000 lei. (…) se arată în comunicatul emis de oamenii legii.

Comentarii
  • DOMNULE MINISTRU AL JUSTITIE INCHIDE ACEASTA MASCARADA CARE NU MAI POT DE BINE SI ADU JUDECATORI DIN AFRICA ….AVEM SANSE MAI MARI…..RUSINE

  • Justiția este oarba și ăștia plătesc funcționarii statului , pe aia cu case mari și salarii nu așa de mari. România Trezește-te !!!

  • Liber la distracțieee !!!! Să vină maneliștiiii !!!!! Fără număr, fără număr, dedicație pt dom judecător, prietenul interlopilor !!!!!

  • Sechestrul nu s a ridicat!!!! A fost termen doar Pt prelungirea arestării la domiciliu! Sechestrul se ridica f greu după terminarea procesului dacă poți dovedi proveniența banilor!Procesul la el Abea începe !!!!! Mulți ani la pușcărie Adrian Corduneanu !!!!

  • Justiția este doar pentru oamenii de rând, pentru cei cinstiți, onești, muncitori, săraci, cu bun simț și frică de Dumnezeu. Pentru restul este doar o afacere. Faceți-vă dreptate singuri oameni buni, alte soluții nu sunt.

  • Avocatul Robert Amuntencei este mina in mina cu milițienii .De data aceasta l a făcut urat pe Beleaua ,are încadrare prea mare Pt fapta săvârșită ! Se zbate s-ar pa urma îl executa!!! Av Amutencei Robert are intrări pe când lucra Pt Av Jon fost informator!

  • Poate iese și i și răzbuna și femeia care a luat o băieții buni din Ferentari și a făcut bani cu ea!!!!Ca altfel ii va lua si fetele la produs! Nu prea sunt bune dar ar scoate ceva mărunțiș!

Adauga un comentariu