Cancan

Adrian Cuculis are o soție superbă. Detalii inedite din viața cuplului

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Cuculis are o soție superbă. Detalii inedite din viața cuplului
Frumoasa soție a lui Adrian Cuculis are o carieră uimitoare în televiziune

Cu toate că i-a fost destul de greu să își croiască un drum în televiziune, frumoasa soție al lui Adrian Cuculis nu a renunțat la visul său. Mai bine de un an, Ramona Păuleanu s-a plimbat de la un post la altul pentru a putea învăța cât mai multe lucruri. Mai mult de atât, în timpul respectiv, bruneta nu a fost plătită. 

De curând, cuplul a reușit să-și boteze fiul, ce a stat vreme de 8 luni în spital. Cel mic a luat o infecție din spital și a stat incubat. 

Adrian Cuculis are o soție minunată. Ce carieră ar fi vrut să aibă Ramona Păuleanu?

Ramona Păuleanu este unul din prezentatorii meteo de la ProTV. În vârstă de 37 ani, soția lui Adrian Cuculis s-a remarcat pe micile ecrane în 2018, după ce Florin Busuioc a trebuit să stea în concediu medical. Frumoasa brunetă este din Prahova. Aceasta a absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu” din Ploiești, apoi și-a continuat studiile în domeniul jurnalismului. Primul job l-a avut la vârsta de 18 ani, la un magazin de construcții, apoi în timpul facultății a făcut mai multe stagii de practică la posturi TV precum Antena1, ProTV și B1. Aceasta a declarat că i-a fost destul de greu să-și facă un drum în industria televiziunii. Mai mult de atât, frumoasa brunetă s-a plimbat timp de un an de la o televiziune la alta, încercând să învețe meserie. Potrivit unor surse din interiorul Pro, soția lui Adrian Cuculis câștigă aproximativ 4000 euro lunar. O altă prezentatoare celebră este și Mirela Vaida a cărei biografie nu se află pe Wikipedia.

Cu toate că este foarte pasionată de ceea ce face, jurnalismul nu a fost prima alegere a brunetei. Soția lui Adrian Cuculis ar fi vrut să se înscrie la actorie, însă din păcate nu avea timp să se pregătească pentru examenul de admitere.

„La jurnalism am ajuns întâmplător, aș fi vrut să urmez actoria, însa nu aveam timp să mă pregătesc pentru Admitere, așa că m-am îndreptat spre Jurnalism, unde nu aveau un astfel de examen”, a declarat Ramona Păuleanu.

Prezentatoarei îi face plăcere să călătorească, în cadrul peisajelor de munte regăsindu-și pacea. Acest lucru se poate observa și din postările de pe Instagram, vedeta având numeroase fotografii din vacanțe. Din cadrul imaginilor se poate observa și corpul de invidiat al frumoasei brunete.

Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu și-au botezat fiul 

În urmă cu un an de zile, Adrian Cuculis și Ramona Păuleanu au devenit părinții unor gemeni. Cuplul a trecut prin momente cumplite timp de 8 luni de zile deoarece băiețelul lor a trebuit să stea în spital încă din momentul în care s-a născut. Cel mic a fost intubat timp de 6 luni, iar medicii i-au oferit șanse minime de supraviețuire. După multe luni de suferință, băiețelul lor, Luca, a venit acasă alături de sora sa Alexandra.

Cuplul au reușit să îl boteze, marcând în același timp și ziua de naștere a gemenilor. Spre deosebire de fratele său, Alexandra a fost botezată mai devreme și nu a fost nevoită să stea în spital. Ramona Păuleanu și soțul său sunt în culmea fericirii deoarece și-au văzut visul împlinit în cele din urmă. Din cauza evenimentelor nefericite, Luca a mai primit un nume simbolic la botez, Lazăr.

Frumoasa soție a lui Adrian Cuculis are o carieră uimitoare în televiziune. Cu toate că bruneta a dorit să se înscrie prima dată la actorie, aceasta nu regretă alegerea pe care a făcut-o. O carieră impresionată în televiziune are și Marina Almășan în vârstă de 59 ani.

Adauga un comentariu