Cancan

Se află Marina Almășan pe Wikipedia? Vedeta are un corp de invidiat la vârsta sa

Publicat: 22 apr. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Se află Marina Almășan pe Wikipedia Vedeta are un corp de invidiat la vârsta sa
Chiar dacă Marina Almășan nu se află pe Wikipedia, aceasta are o carieră impresionantă și reușește să se mențină în formă și la vârsta de 59 ani

Marina Almășan nu se află pe Wikipedia și chiar dacă a înaintat în vârstă, aceasta reușește să se mențină în formă. Prezentatoare are un stil de viață sănătos și face sport, chiar dacă uneori îi este greu să se abțină de la mâncarea nesănătoasă. În ceea ce privește viața personală a vedetei, aceasta nu a avut noroc în dragoste.

Prezentatoarea a divorțat în 2012 de Victor Socaciu. Ruptura celor doi l-a prins la mijloc și pe fiul lor ce a trebui să meargă prin tribunale timp de 5 ani.

Se află Marina Almășan pe Wikipedia? Detalii din viața vedetei

Biografia cunoscutei prezentatoare și realizatoare TV nu se află pe platforma Wikipedia. Marina Almășan este născută pe 7 iunie și a absolvit „Academia de Studii Economice” din București. În vârstă de 59 ani, aceasta și-a început activitatea în domeniul televiziunii în 1990 la TVR. Aceasta a realizat și prezentat emisiuni precum „Arca Marinei”, „Ceaiul de la ora 5”, „Planeta în jeanși”, „Veniți cu noi pe programul 2” și „Femei de 10, bărbați de 10”. Prezentatoare are doi copii, o fată și un băiat din relații diferite. A fost căsătorită cu Victor Socaciu, însă cei doi au divorțat în 2012 după ce s-au acuzat reciproc de infidelitate. Timp de 5 ani, foștii soți s-au judecat, fiind prins la mijloc și fiul lor, Victor. După ce a încheiat relația cu regretatul artist, Marina Almășan a fost împreună cu Georgică Cornu. Cei doi aveau planuri de nuntă, însă din cauza certurilor repetate din cauza divorțului, s-au despărțit.

Victor Socaciu s-a stins din viață pe date de 27 decembrie 2021. Cauza ar fi fost virusul Covid-19 ce i-a înrăutățit starea de sănătate. Marina Almășan a declarat că îi pare rău că nu a fost alături de el în acele momente. Aceasta a mai menționat că nici fiul lor nu a putut fi lângă tatăl său când s-a stins din viață. Băiatul lor, nu a știut de faptul că Victor Socaciu este bolnav.

„Eu sunt o fire emoţională şi răspunsul meu la această întrebare nu are cum să fie negativ. În primul rând mă doare că nu a făcut acest lucru fiul meu, nefiind anunţat de starea tatălui său şi neînţelegând de ce acesta nu-i mai răspunde la telefon. Victor însă se afla pe patul de moarte.”, a declarat Marina Almășan.

Cum se menține în formă vedeta 

Prezentatoare are un corp de invidiat, iar înaintarea în vârstă nici nu se observă. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de energie și continuă să își uimească urmăritorii. Aceasta are un aer tineresc, fiind o fire dezinvoltă. Deși a înaintat în vârstă, Marina Almășan și-a păstrat formele de invidiat. Pe lângă un stil de viață sănătos, aceasta reușește să se mențină în formă cu ajutorul sportului. De curând vedeta a postat pe pagina sa de Facebook o imagine în care este surprinsă la sala de fitness alături de antrenorul său personal. La descrierea imaginii, Cristina a scris: „O zi începută în forța! Asta vă doresc! Bună să vă fie dimineața, după cum vă e sufletul”. Cu toate acestea, prezentatoarea a recunoscut că uneori îi este greu să se abțină de la mâncarea nesănătoasă.

„Nu mănânc pâine, ci foarte multe legume şi fructe, cât mai puţină carne. În general, dulciuri nu. Sufăr câteodată, dar e mai greu să suferi dorindu-ţi să slăbeşti, decât să te abţii. Important este să mănânc cumpătat, să fac mişcare multă, fără să merg la sală neapărat. Având o stare de spirit bună, ceea ce se vede în exterior e reflectarea a ce se întâmplă în interior”, a declarat Marina Almășan.

Deși a adoptat un stil de viață sănătos, nu a scăpat nici ea de virusul Covid-19. Vedeta a avut dureri mari de coloană și febră moderată. Pe lângă aceste simptome, Marina a avut și o ușoară tuse. Prima dată a crezut că suferă de o bronșită. Însă, cu toate acestea prezentatoare a trecut bine peste boală.

Chiar dacă Marina Almășan nu se află pe Wikipedia, aceasta are o carieră impresionantă și reușește să se mențină în formă și la vârsta de 59 ani. O altă vedetă ce are grijă de ea este și interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu.

Comentarii
Adauga un comentariu