Cancan

Adrian Enache, despre căsătoria cu Iuliana Marciuc. „Sunt total de acord cu ea…”

Publicat: 29 oct. 2020
Adrian Enache despre căsătoria cu Iuliana Marciuc
Adrian Enache și Iuliana Marciuc au o relație de peste 25 de ani

Adrian Enache vorbește despre căsătoria cu Iuliana Marciuc. Ce părere are despre căsnicie și care sunt planurile lor de viitor. De cealaltă parte, și Iuliana Marciuc este de acord cu el. Iată ce le-a dezvăluit artistul fanilor.

Nu există român să nu-l știe sau îndrăgească pe Adrian Enache. Are energia unui puști de 20 ani, e plin de bucurie, voioșie și optimism. Umorul îi este cel mai bun prieten, iar de coronavirus a zis că nu se teme.

Ce spune Adrian Enache despre căsătoria cu Iuliana Marciuc

Surpriza a venit într-un interviu acordat celor de la OK Magazine. Momentul în care Adrian Enache a vorbit despre căsătorie și planurile de nuntă cu Iuliana Marciuc i-a ținut pe cititori cu sufletul la gură:

Căsătoria în sine este principalul motiv de divorţ! Asta spune Iuliana Marciuc şi sunt total de acord cu ea”, a fost declarația artistului.

Bineînțeles, de-a lungul timpului, Adrian Enache a fost întrebat de multe ori de ce nu și-a oficializat relația cu Iuliana Marciuc. Și chiar dacă au un copil în vârstă de 15 ani, cei doi nu se grăbesc să ajungă în fața altarului. Cu toate acestea, Iuliana Marciuc și Adrian Enache au o relație frumoasă care durează de un sfert de secol. Artistul nu a vrut să dezvăluie secretul celor 25 ani fericiți de iubire, ci a lăsat un pic de mister să plutească în aer.

Păi dacă e secret, înseamnă că nu îl dezvăluim, nu? Oricum, lăsând glumă la o parte, am tot vorbit în legătură cu acest subiect, am spus destule. Ce nu se ştie încă, aş vrea totuşi să rămână într-o cutiuţă misterioasă”, a adaugat Adrian Enache.

De ce nu s-au căsătorit Adrian Enache și Iuliana Marciuc

Se iubesc și sunt fericiți de mai bine de 25 de ani. Iuliana Marciuc și Adrian Enache susțin că nu au nevoie ca un act să le valideze relația și din acest motiv nu s-au grăbit să ajungă, împreună, în fața altarului. Cei doi au trecut, fiecare, printr-o altă căsnicie în trecut și consideră că se înțeleg foarte bine așa cum sunt acum, fără să fie nevoie ca ambii să poarte același nume de familie.

Adrian Enache a divorțat de Corina, mama fiicei sale Diana, în 2009. Mulți români au fost de părere că acesta a dus o viață dublă, timp de aproximativ 14 ani de zile, cât s-a iubit cu Iuliana Marciuc și soția sa, în același timp.

Formăm un cuplu de aproape 25 de ani, cu «suişuri şi coborâşuri», dacă ar fi să citez presa, sau cu «iubire de Destine ca-n filme şi multe realizări», dacă ar fi să citez o prietenă”, a povestit Iuliana Marciuc.

Așadar, ținând cont ce spune Adrian Enache despre căsătoria cu Iuliana Marciuc, au o relație frumoasă și împlinită care nu mai are nevoie să fie oficializată.

Adauga un comentariu