Sport

Adrian Mutu și-a dus copilul la Academia lui Juventus! „Îi arăt ce înseamnă fotbalul”

Publicat: 10 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adrian Mutu și-a dus copilul la Academia lui Juventus Îi arăt ce înseamnă fotbalul
Adrian Mutu și-a dus copilul la Academia lui Juventus

Adrian Mutu și-a adus copilul la academia lui Juventus. Cei doi au făcut primul antrenament împreună.

Adrian Mutu a anunțat că și-a adus copilul la academia italienilor de la Juventus. Tiago Mutu a avut parte de primul antrenament. Acesta s-a antrenat în compania tatălui său, care nu l-a menajat deloc.

„ÎI învăț pe Tiago cum se joacă fotbal”, a fost mesajul postat de Adi Mutu pe pagina sa de Instagram. Mesajul a fost însoțit de un videoclip unde are o intrare mai dură la fiul său, care se prăbușește pe gazon.

Adrian Mutu, la cârma naționalei Under 21

Adi Mutu a fost prezentat în ianuarie ca noul antrenor al naționalei de tineret a României. Acesta îi ia locul lui Mirel Rădoi, care a fost „promovat” la prima reprezentativă.

„Anul ăsta a fost cel mai greu. Au schimbat tot. Noi suntem primii care am dat examen de admitere. Am dat examen când am terminat licența A și am dat unul și pentru admiterea la licența PRO. Înainte, nu se dădea”

Răzvan Raț, surprins că Mutu a ales cariera de antrenor

Fostul internaţional român Răzvan Raţ s-a declarat surprins de faptul că fostul său coleg din naţională, Adrian Mutu, a îmbrăţişat meseria de antrenor.

Adrian Mutu şi Răzvan Raţ au bifat câte două turnee finale de Campionat European, însă doar cel din 2008 i-a avut protagonişti pe amândoi, pe baricade, reprezentând tricolorul. În rest, au fost colegi alte zeci de meciuri pentru România şi au fost doi dintre jucătorii care au ţinut steagul sus în Europa, prin jocurile bune şi performanţele obţinute la echipele de club. Cu toate acestea, Răzvan Raţ nu s-ar fi gândit că Adrian Mutu va ajunge antrenor şi că se va comporta ca unul, fiind cunoscute ieşirile sale din afara terenului.

Anamaria Prodan, despre valoarea „Briliantului“

Anamaria Prodan, noul finanţator de la FC Hermannstadt, a vorbit la superlativ despre Adrian Mutu, noul selecţioner de la U21

”Adi este un tip foarte serios. Lumea asociază imaginea lui Adi cu ce s-a întâmplat acum 1000 de ani. Fiecare greşeşte în viaţă, fiecare este tânăr şi este teribilist, dar Adi este un antrenor cum puţini se nasc. Eu am avut plăcerea să-l văd pe Adi antrenând şi să-l văd pe Adi cum interacţionează cu jucătorii, este un antrenor pe care îl iubesc cu patimă jucătorii, un antrenor atât de respectat, care a făcut istorie” spune Anamaria Prodan, despre noul selecţioner de la U21

”Noi nu ştim să ne respectăm valorile. Adi Mutu este valoare naţională, în momentul ăsta el este tezaur naţional. Ce a făcut omul ăsta nu ştiu când mai poate cineva să facă vreodată. Deci d-asta spun că Adi era şi este de selecţioner şi este şi de preşedinte şi este un tip atât de polivalent şi atât de bun din toate punctele de vedere încât eu sunt tare mândră că e familia mea”, a mai declarat Anamaria.

Adauga un comentariu