Actualitate

Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis: Să fim fericiţi în dictatura Iohannistă

Publicat: 04 aug. 2020
Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis
Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Adrian Năstase lansează un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Fostul premier şi lider PSD considera că Guvernul Orban şi Klaus Iohannis nu au gestionat eficient pandemia. Fostul lider PSD crede că stilul militenesc şi toate gafele făcute de liberali au condus la o catostrofa.

Adrian Năstase, atac dur la adresa lui Klaus Iohannis

Într-o postare publicată pe blogul personal, Adrian Năstase considera că situaţia nu a fost gestionata eficient încă de la început. Acesta explica faptul că medicii nu au avut combinezoane, nu au avut medicamente şi că vina mereu a fost dată pe PSD:

„S-au făcut că nu e decât “o banală gripă”, ca să facă alegeri anticipate. De vină e PSD, evident.

N-au știut să gestioneze situația la început. Nu s-au organizat. N-au avut materiale. N-au avut teste. N-au avut măști. N-au avut combinezoane pentru medici. N-au avut medicamente. De vină e PSD, evident.

N-au știut ce să facă cu restul bolnavilor, alții decât cei de Covid. Lumea a suferit crunt. Și încă suferă. De vină e PSD, evident.

Au primit un milion de diasporezi înapoi acasă, fără nici un control, lăsându-i să zburde nestingherit prin țară, să îmbolnăvească în stânga și-n dreapta. De vină e PSD, evident.

Au trimis oamenii la “sparanghel” înghesuiți ca pe niște vite, neo-iobagii nemților. Nu conta că se îmbolnăvesc. Nu contau condițiile de muncă și de trai. De vină e PSD, evident.” explica Adrian Năstase.

La Suceava tot PSD-istul Gheorghe Flutur a fost de vină

În continuarea postarii, Adrian Năstase da exemplul Sucevei şi gestionarea catastrofală a acesteia. De vină pentru dezastru este tot PSD. Ironic, Adrian Năstase considera că singurul vinovat de catastrofa este tot un PSD-ist, în persoana lui Gheorghe Flutur:

” Au făcut varză Suceava, acolo unde jupân penal absolut este distinsul domn pesedist Flutur, care tocmai fusese premiat de distinsul domn Klaus și dat exemplu de bune practici medicale. De vină e PSD, evident.

Au pus țara economic pe butuci, neștiind ce să facă, nepricepându-se să gestioneze criză economică, împrumutându-se la niște dobânzi de cămătari, cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană, dobânzi de republică bananieră. De vină e PSD, evident.

Au făcut matrapazlâcuri cu măști, ajungându-se pe firul interesului fix până la amanta distinsului domn Orban. De vină e PSD, evident.” menţionează fostul premier.

Un milion de persoane au fost concediate

În încheiere, Adrian Năstase sublineaza faptul că România a pierdut un milion de locuri de munca din cauza COVID şi că starea de urgenţă a fost gestionata la fel de prost şi într-un stil militienesc:

” Au ajuns la contraperformanța de a avea vreun milion de concediați din cauză de Covid. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost starea de urgență, neștiind altceva decât să pună imnul la megafon, în cel mai dulce stil milițienesc cu putință. De vină e PSD, evident.

Au gestionat prost relaxarea, urlând la lume ca niște căprari și dând vina pe populație pentru toate nepriceperile lor. De vină e PSD, evident.

Au făcut varză sistemul de educație. Milioane de copii își văd viitorul în pericol din cauza nepriceperii de tip Anisie. Ministru mai varză ca Anisie nici în Uganda nu găsești. De vină e PSD, evident.

Au închis ziare, au pus pumnul în gură libertății de expresie, au manipulat și mințit și făcut propagandă. Au cumpărat presa cu 40 de milioane de euro. De vină e PSD, evident.

Au dat niște legi abject de proaste, pe care nici măcar fochistul de la mine de la Telega nu le-ar fi scris pe genunchi în asemenea hal. De vină e PSD evident.

Au făcut țara varză. De vină e PSD, evident.

Hai, să fiți liberi și fericiți și bogați sub dictatura iohannistă. De vină e PSD, evident.”, scrie Adrian Năstase, pe blogul personal.” conchide Adrian Năstase.

Comentarii
  • Zombie asta care s-a sinucis el singur pe sine insusi impuscandu-se in gat mai are glas ? Mai grav , cineva considera ca opinia lui intereseaza pe cineva si o da la ziar ? Dar parnaiasul de la celula 24 ce zice ? Asa , sa avem o imagine de asamblu

  • …un milion de diasporezi veniti acasa la indemnul lui Iohannis….
    Dupa ce vezi formularea asta iti dai seama de profunda gandire a lui dom Profesor. Mare om, mare caracter, Nastase asta, El, Unicul, care in noiembrie 89 era in Coreea de Nord, laudand pe Ceasca ! Scrie in CVul lui. A fost si el la o conferinta, dar i-a luat locul Ilici. Sic!

  • Un ratat politic caruia nu i sau confiscat averile ilicite,behaie in continuare in spatiul public.Prost e ca mass medial il mai promoveaza

  • Cata diferenta intre intelectualul Nastase si ghiolbanul inspector, Iohanis.In timp ce Nastase a fost inchis pentru termopanele unei case,Iohanis sta bine mersi presedinte cu niste case furate si chiria necuvenita de 300000 euro in buzunar.La fel a stat si Petrov,mai mult acesta este pretuit si astazi pentru munca sa de colaborator. Asa este in statul de drept,hotii,neghiobii,turnatorii sa conduca,iar opzantii la puscarie.

  • se pare ca tara asta-i blestemata sa ramana plina de comunisti si oameni care sa-i voteze.Destule cozi de topor si sinecuri printre noi.Despre personajul din articol sau scris o gramada de articole,ptr majoritatea e o jigodie cu stalin suflet,ptr altii ce-i drept minoritari e „”soarele de la rasarit”,tatucul

  • cu bunica-sa tiganca,cu tacsu informator la secu ce putea sa iasa la lumina,un „bombonel”perfid si avar,bisexual ca tacsu cu dorinta de imbogatire si trai bun,toate in numele social democratiei,iar oamenii acestei tari numai ei stiu cum si-au crescut copii.

  • Am inteles ca unii sunt impotriva comunistilor,care de fapt azi nu mai exista,cu care sunt de acord si eu.Dar a nu vedea prostia,hotia,unora precum Iohanis,case +chiria de 300000 de euro,Basescu zis colaboratorul Petrov,mare hot,Orban somerul,Grinda,Turcan,C.Alexe,Lift, diversi ciocli,chelneri,faptul ca nu respecta legile,Constitutia,asta nu pot sa trec cu vederea.De ce unii au votat asemenea nulitati,betivani,sforari?Inseamna ca se aseamana.Dar ce face statul de drept,prin institutiile sale?

Adauga un comentariu