Cancan

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit traumele prin care trec cei doi copii ai săi în aceste momente. Iată la ce pedepse ar fi fost supuși băieții de către tatăl lor!

Publicat: 13 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit traumele prin care trec cei doi copii ai săi în aceste momente. Iată la ce pedepse ar fi fost supuși băieții de către tatăl lor
Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou într-un conflict acerb, iar copii lor sunt prinși la mijloc

Conflictul dintre Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană a reizbucnit după 8 ani de la ultimul divorț. Relația dintre cei doi s-a încheiat definitiv în anul 2015, dar acum sunt legați prin cei doi copii ai lor.

Se pare că Eduard și Maximus au fost supuși unor pedepse severe din partea tatălui lor, iar prezentatoarea TV aduce acuzații grave fostului soț în legătură cu traumele suferite de cei doi copii.

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit traumele prin care trec cei doi copii ai săi în aceste momente

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou într-un conflict acerb. Cei doi au o relație tumultoasă, căsătorie-se și divorțând de cinci ori. Chiar dacă au trecut opt ani de la separarea lor definitivă, tensiunile dintre ei nu s-au potolit, ba chiar au devenit mai intense ca niciodată.

Ceea ce îi leagă în prezent sunt cei doi copii ai lor, Eduard și Maximus, care, conform declarațiilor Adrianei Bahmuțeanu, ar fi suferit traume din cauza comportamentului tatălui lor. Prezentatoarea afirmă că băieții au fost supuși unor pedepse excesive, iar unul dintre ei a ajuns să nu mai dorească să meargă la școală.

Totodată, vedeta susține că cel mic a fost testat de Protecția Copilului, pentru a se demonstra dacă spune adevărul în ceea ce îl privește pe tatăl lui.

„Eu nu pot să expun copilul unui agresor. Copilului îi e frică pentru că știe ce va urma. Știe că taicasu o să-l ia cu forța, știe că poate să intre în școală. I s-au făcut mai multe teste la Protecția Copilului, că nu e prima dată când mergem.

I s-au făcut teste să se demonstreze că nu minte acest copil. El este traumatizat, toată vacanța a stat cu lacrimi în ochi. Eu am două facultăți și mi-aș dori ca și copilul meu să meargă la școală, dar nu-l pot convinge să fie expus unei agresiuni. Drept urmare, mie mi se poate deschide un dosar penal pentru că nu merge la școală. Poate candidez în politică, iar Silviu Prigoană vrea să-mi deschidă un alt dosar”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, în cadrul unei emisiuni televizate, potrivit spynews.ro .

Adriana Bahmuțeanu a mărturisit că are și dovezi împotriva fostului ei soț

Adriana Bahmuțeanu a dezvăluit că deține dovezi împotriva fostului ei soț, referitor la tratamentele durate aplicate copiilor. În plus, prezentatoarea TV a făcut o mărturisire șocantă. Mai exact, fiul ei cel mare, Maximus, s-ar fi obișnuit cu pedepsele date de tatăl său, considerând că acestea sunt în beneficiul său, chiar și atunci când implică violență fizică.

„Este adevărat ce spune copilul, s-au făcut mai multe teste la DGASPC. Eu am și o filmare, pe care nu o dau publică. Mergem în instanță, copilul își exprimă părerea, apoi poată sta la mine. Mă doare sufletul prin ce trec copiii mei. Maximus mi-a pus, în timpul vacanței, că bătaia e ruptă din rai și taică-su îl bate spre binele lui, ceea ce este îngrozitor de grav. Mă doare sufletul că trec prin așa ceva. Nu se compară apartamentul meu cu casa lui Silviu Prigoană, unde au de toate. Evident că sunt pedepsiți amândoi, dar Maximus s-a obișnuit și i se pare normal să fie pedepsit. El și-ar dori să se mute la George în America, doar ca să scape. Pentru a nu-l supăra pe tatăl lui, soluția este să plece în afara țării. Copilul nu merge la școală pentru că îi e frică că tatăl lui îl va lua de acolo”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citate mai sus.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană se află din nou într-un conflict acerb, iar copii lor sunt prinși la mijloc.

Adauga un comentariu