Cancan ultimă oră

Adriana Bahmuțeanu a stârnit revolta românilor: „Nu vă gândiți la copilașii ăia, la mame, la bunicii din Ucraina”

Publicat: 01 mart. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Adriana Bahmuțeanu a stârnit revolta românilor Nu vă gândiți la copilașii ăia la mame la bunicii din Ucraina
Adriana Bahmuțeanu a postat filmarea de la protest în mediul online, urmăritorii de pe rețelele de socializare ai vedetei au luat cu asalt secțiunea de comentarii

Nu cu foarte mult timp în urmă, a avut loc un protest organizat de partidul AUR, acolo unde au ieșit mai mulți români în stradă pentru a protesta. Ei bine, alături de cetățeni a fost și Adriana Bahmuțeanu, care a făcut mai multe postări pe rețelele de socializare pentru a-i ține la curent pe fanii ei cu tot ceea ce se întâmplă.

Cu toate acestea, urmăritorii din mediul online ai vedetei au luat cu asalt secțiunea de comentarii, arătându-și nemulțumirea față de gestul Adrianei Bahmuțeanu de a se prezenta la protest, în condițiile în care Ucraina, dar și cetățenii acestei țări se află într-o situație extrem de dificilă.

Ce i-a nemulțumit, de fapt, pe internauți

Într-un videoclip postat pe rețeaua de socializare Instagram, Adriana Bahmuțeanu le povestea fanilor ei că se află la protest, arătând imagini direct de acolo, dar și explicând care este, de fapt, scopul protestului. Astfel, vedeta, prezentă în mijlocul mulțimii, a spus că întregul eveniment este organizat de partidul AUR, iar foarte mulți români au ieșit în stradă, nemulțumiți fiind de facturile foarte mari la întreținere din ultima perioadă.

Cu toate acestea, în finalul filmării, Adriana Bahmuțeanu a amintit si de războiul din Ucraina. Vedeta a menționat că nu au fost mulți oameni prezenți la protest, asta poate pentru că era destul de firg afară, dar poate și pentru că le este teamă de ceea ce se întâmplă acum în lume, respectiv conflictul dintre Rusia și Ucraina.

„Sunt la Piața Universității, aici este meeting-ul AUR.(…) Oamenii au ieșit în stradă să protesteze împotriva facturilor mari, împotriva Guvernului, George Simion zice că vrea să-l dea jos pe Virgil Popescu. Vreau să vă spun că nu sunt foarte mulți oameni aici în stradă, asta poate și pentru că este foarte frig, asta poate și pentru că oamenii sunt speriați de războiul din Ucraina, care poate veni oricând, poate veni și aici și cred că sunt foarte dezamăgiți”, a spus Adriana Bahmuțeanu pe Instagram.

Reacția fanilor după ce Adriana Bahmuțeanu a urcat filmarea pe rețelele de socializare

La scurt timp după ce Adriana Bahmuțeanu a postat filmarea de la protest în mediul online, urmăritorii de pe rețelele de socializare ai vedetei au luat cu asalt secțiunea de comentarii, arătându-și nemulțumirea pentru faptul că vedeta a mers să protesteze pentru facturile mari la întreținere, în condițile în care vecinii țării noastre se află acum într-o situație crtitică.

„Doamna este război… iar dumneata ce faci acolo???”, „Țara arde și baba se piaptănă, așa și voi”, „Doamna, ești dementă! Diagnostic sigur!”, „Aloooo femeie, e război… lumea moare, iar voi ce naiba vă găsiți acum… nu vă gândiți la copilașii ăia, la mame, la bunicii din Ucraina?”, au fost doar câtea dintre comentariile internauților la postarea Adrianei Bahmuțeanu.

Adauga un comentariu