Cultural

Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre perioada în care Ștefan Bănică o căuta. „Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte…”

Publicat: 05 feb. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre perioada în care Ștefan Bănică o căuta. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte
Prezentă la Denise Rifai în emisiune, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre perioada când Ștefan Bănică o căuta, imediat după divorț.

În timpul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, Adriana Bahmuțeanu a discutat despre lucrurile de care îi părea rău și despre povestea apărută în presă cu privire la Ștefan Bănică care a căutat-o într-o anumită perioadă.

Totul a avut loc în timpul în care vedeta TV activa ca jurnalist la o publicație și avea sarcina de a realiza un interviu cu Ștefan Bănică Jr.

Ce a spus Adriana Bahmuțeanu despre Ștefan Bănică

Din cauza geloziei fostului soț, Adriana nu a putut finaliza acel material. După câțiva ani, când Adriana era deja divorțată, iar Ștefan tocmai se despărțise de Mihaela Rădulescu, ea a recunoscut că a fost contactată de artist, dar acum regretă că a dezvăluit această poveste pe care nu ar fi dorit să o afle nimeni.

„Am regretat că am spus în presă treaba asta.

Nu regret că nu am spus nu. Am spus că e adevărat că mă tot suna, mă căuta, se aflaseră. Ștefan abia se despărțise de Mihaela, iar în casa mea venea toată echipa de la acea emisiune, eu fiind iubita unui reporter. Pe vremea aia nu erau atâtea restaurante, mesele să făceau acasă. Îmi pare rău că m-a luat gura pe dinainte pentru că Ștefan Bănică este un artist pe care îl stimez și nu merita să dau din casă o poveste care a ajuns în presă.

Nu regret că n-am avut o relație cu el.”, a povestit Adriana Bahmuțeanu.

Adriana Bahmuțeanu, dezvăluiri dureroase despre pierderea copilului

Adriana Bahmuțeanu a făcut dezvăluiri dureroase despre pierderea copilului, la doar trei săptămâni după ce l-a născut. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai mulți ani și i-a luat foarte mult să treacă peste această suferință. Cu toate acestea, Adriana Bahmuțeanu susține că Dumnezeu a răsplătit-o înzecit pentru acea tragedie.

În urmă cu mai mulți ani, Adriana Bahmuțeanu trecea prin cumpăna vieții sale, pierzând un copil la doar trei săptămâni după ce l-a adus pe lume. Totul s-a întâmplat din cauza faptului că ea suferise de fibrom în timpul sarcinii. Tragedia a fost cumplită și vedeta a trecut cu greu peste acel moment, dar acum spune că Dumnezeu i-a dat înzecit.

„Da, am pierdut un copil și am trecut foarte greu peste, dar există o lege a compensației, fiindcă în viața mea a apărut Blake, băiețelul lui George, și acum sunt fericită că am trei băieți”, a spus Adriana Bahmuțeanu.

Prezentă la Denise Rifai în emisiune, Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre perioada când Ștefan Bănică o căuta, imediat după divorț.
Comentarii
Adauga un comentariu